Левски 2014 ще бъде без треньора си Тити Папазов в

...
Левски 2014 ще бъде без треньора си Тити Папазов в
Коментари Харесай

Наказаха Тити за дербито с Лукойл

Левски 2014 ще бъде без треньора си Тити Папазов в дербито с Лукойл Академик. Двата отбора играят в зала “Универсиада” тази неделя, само че “сините” ще бъдат водени от помощниците на прочувствения ментор Божидар Гьорев, Димитър Ангелов и Мануел Марков. Папазов, който е и президент на столичния клуб, бе глобен с отнемане от права за един мач.

Ето какво гласи решението на ДАС и Арбитражната комисия на БФБ, което бе оповестено след процедура по разглеждането на нарушение на Папазов, което се е случило преди повече от месец:

" Налага на Константин Папазов, президент и старши треньор на БК Левски 2014, санкция в размер на 2000 (две хиляди) лв. и насилствена мярка „ отнемане от длъжностни права за една среща “, за отправяне на закани и вулгарни изрази към Лилия Борисова след среща No 14 от 30.10.2017 година сред БК Левски-2014 и БК Берое.

Наказанието отнемане от длъжностни права за една среща влиза в действие неотложно за идния мач сред тимовете на БК Левски 2014 и БК Лукойл Академик на 10.12.2017 "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР