Левски 2 : 1 Верес 68′ Младият талант Антоан Стоянов

...
Левски 2 : 1 Верес 68′ Младият талант Антоан Стоянов
Коментари Харесай

Левски - Верес, Здравко Димитров вкара след страхотен пробив на Уелтън


Левски

2: 1

Верес
 68′
Младият гений Антоан Стоянов и Иван Горанов влязоха на мястото на Уелтън и Билал Бари. Така Димитър Костадинов става централен нападател на " сините`.
65′
Здравко Димитров стреля рисково от границите на наказателното поле, само че топката мина настрана от вратата. Добър опит на фланговия състезател.
62′
ГОЛ ЗА ЛЕВСКИ! Страхотен самостоятелен пробив на Уелтън, който излъга трима играчи на противника, подаде паралелно по земя към Здравко Димитров, който с десния крайник стреля в опразнената врата за 2:1!
58′
Уелтън подаде отляво към Филип Кръстев, новото попълнение на " сините " стреля настрана от вратата.
56′
Денис Динев, Здравко Димитров и Димитър Костадинов заменят Асен Митков, Радослав Цонев и Марин Петков.
53′
Андриан Краев се подвизава в нетрадиционната за него роля на централен бранител.
46′
Кордоба размени Ноа Сонко, Галчев влезе на мястото на Михайлович и Краев се появи на мястото на Ван дер Каап.
 Нов бранител си потегля на полувремето на контролата на Левски
Нов бранител си потегля на полувремето на контролата на Левски

Такси ще чака Келиан ван дер Каап
45′
НАЧАЛО НА ВТОРАТА ЧАСТ!
45′
КРАЙ НА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ!
44′
ГОЛ ЗА ВЕРЕС! След многото пропуски на Левски, украинците изравниха. След неточност в отбраната на " сините ", Николай Михайлов се подлъга от едно отиграване на Кобак и падна на земята, играчът с №10 на противника пусна отдясно към капитана на Верес - Сергийчук, който на опразнена врата изравни.
38′
Уелтън комбинира с Асен Митков, младокът от добра позиция не се полакоми и подаде към Кръстев, който му върна, само че Митков избра да подаде този път към Радослав Цонев. Халфът стреля доста рисково, само че и този път вратарят на украинците отхвърли " сините ", отразявайки удара.
35′
Нов пропуск! Радослав Цонев центрира отдясно и безусловно постави топката на главата на Билал Бари, нападателят от непосредствена непосредственост пред вратата, незабавно насочи, само че стражът още веднъж отрази удара.
30′
Опасност ! След корнер, Ван дер Каап засече отбита топка и стреля, само че вратарят на украинците мазета уверено и по този метод още веднъж попречи на " сините " да вкарат.
22′
Младокът Асен Митков застана зад топката и пропусна дузпата. Вратарят уцели ъгъла и елементарно отрази удара! Талантът на " сините " досега имаше 100% успеваемост от бялата точка, откогато е в академията на клуба. Митков е постоянен реализатор на дузпи при юношите.
21′
Дузпа в интерес на Левски след игра с ръка на украинец в наказателното поле!
19′
Кръстев пусна към Радослав Цонев, който откри чудесно Билал Бари в предни позиции, само че нападателят не съумя да отиграе добре и стражът на украинците улови.
17′
" Сините " владеят самодейността. Възпитаниците на Станимир Стоилов залагат на игра с голям брой пасове.
8′
Капитанът на Левски Николай Михайлов отрази рисков удар отляво. Защитата на столичния гранд за следващ път позволи неточност, след която се стигна до головата опция за украинците.
5′
Цунами напредна отляво и центрира в наказателното поле, където Марин Петков се извиси, само че се конфликта във въздуха със съперников състезател. Младокът получи здравна помощ и ще успее да продължи контролата. В предходната инспекция, геният от школата на " сините " още веднъж пострада в главата, поради което има и към момента рана.
2′
ГОЛ ЗА ЛЕВСКИ! Какво начало на мача за " сините "! Марин Петков открадна една топка в центъра, потегли самичък против вратаря, преодоля го и насочи в опразнената врата за 1:0!
1′
НАЧАЛО НА ПОСЛЕДНАТА КОНТРОЛА НА ЛЕВСКИ В ТУРЦИЯ!
Състав 13. Николай Михайлов Юшчишин 91. Драган Михайлович Савошко 23. Ноа Сонко Айси 5. Ван дер Каап Макнев 6. Цунами Данилюк 10. Радослав Цонев Петко 30. Филип Кръстев Полюляк 27. Асен Митков Кобак 88. Марин Петков Гайдичук 17. Уелтън Гечев 19. Билал Бари Сергийчук Треньор Станимир Стоилов Юри Вирт Резерви
Левски излиза в последна контрола от дългия си лагер в Турция. Съперник на " сините " е украинският Верес. Двубоят е от 12:00 часа българско време.

Малко по-късно столичният гранд има под наем полет за България.
 Филип Кръстев: От Сити ме посъветваха да дойда в Левски
Филип Кръстев: От Сити ме посъветваха да дойда в Левски

" Мъри желае да ми даде огромно самочувствие "

Първите три дуела столичани приключиха наедно 1:1 с поляците от Гурник (Забже), още веднъж 1:1 с чехите от Бохемианс и 2:2 с водача в Словения - Марибор, в четвъртия си конфликт изгубиха с 0:1 от втородивизионния турски отбор Генчлербирлиги, а в предната си инспекция приключи 1:1 с първенеца и притежател на Купата на Украйна - Динамо (Киев).

Собственикът Наско Сираков, изпълнителният шеф Иво Ивков и ръководителят на УС на клуба Даниел Боримиров ще гледат онлайн срещата, след която ще се приберат дружно с футболистите в България.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР