Левски 1 : 1 ЦСКА 60′ ОТМЕНИХА ГОЛ НА ЦСКА!!

...
Левски 1 : 1 ЦСКА 60′ ОТМЕНИХА ГОЛ НА ЦСКА!!
Коментари Харесай

Левски - ЦСКА 1:1, Бланко връща армейците в мача


Левски

1: 1

ЦСКА
 60′
ОТМЕНИХА ГОЛ НА ЦСКА!!
56′
ГОООЛ ЗА ЦСКА!! ХЕАН БЛАНКО!! 1:1!! " Червените " очаквания се възродиха след гол на Хеан Бланко в 56-ата минута. Колумбиецът се оказа на точното място, откакто защитата на Левски не съумя да се оправи с пробив на Рафаел Енрике. Митрев по този начин и не улови топката, която след това стигна до вражеския нападател, осъществил от близко. Всичко това докара до огромна наслада в Сектор " Г " и резервира интригата жива до последния съдийски сигнал.
51′
ОБЕРТАН!! Всичко в тази турнирна двойка можеше да завърши в 51-ата минута, когато Габриел Обертан не се възползва от извънреден подарък на Жеферсон. Бразилецът позволи коженото кълбо да премине зад тила му, извеждайки самичък против Черниаускас френската звезда на Левски. Бившият състезател на Манчестър Юнайтед като че ли подцени обстановката и прати изстрела си във външната част на мрежата.

 Снимка 350224
Източник:

49′
С появяването в игра на Едвин Джеси, ЦСКА заигра надалеч по-организирано по крилото. Бившият състезател на НАК (Бреда) опита да асистира на Бланко с няколко положителни центирания, само че нито едно от тях не се трансформира в по този начин жадувания гол.
46′
На почивката Стамен Белчев предприе промяна, заменяйки Румен Пинто за надалеч по-офанзивния от него Едвин Джеси.

 Снимка 352753
Източник:

45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!


45+2′
ПОЧИВКА !

 Снимка 352773
Източник:

45+1′
Левски получи преференциална опция за второ попадение малко преди сигнала за пауза. Обертан още веднъж завоюва самостоятелния конфликт с Жеферсон, след което пусна за намиращия се наоколо до голлинията Паулиньо. Бразилецът обаче не съумя да играе с топката и да нанесе съдбоносен удар.
42′
Макар и без Каранга, футболистите на ЦСКА пробваха да пресират оптимално десетимата от Левски. " Армейците " заложиха на центрирания пред Митрев, като едно от тях можеше да бъде превърнато в гол от Манолев. Българският национал обаче остана под коженото кълбо и не съумя да насочи може би прецизен изстрел.
40′
Картон получава още един футболист на ЦСКА - Рубен Пинто.
38′
Официално предизвестие за Александър Барт , който наруши разпоредбите против Паулиньо.

 Снимка 352772
Източник:

32′
СМЕНИХА КАРАНГА! Втори огромен проблем сполетя отбора на Стамен Белчев в 32-ата минута. Малко след бруталното влизане на Тиам, звездата на ЦСКА - Фернандо Каранга показва, че не може да продължи срещата. Бразилецът напусна терена със сълзи на очи, бидейки сменен от Хеан Бланко.

 Снимка 352771
Източник:

31′
КАРАНГА! ЦСКА можеше да се възползва от численото си предимство в 31-ата минута. Фернандо Каранга пое топката с тил към вратата, завъртя се елегантно и насочи изстрел, който за негова жал не откри очертанията.
29′
 Снимка 352770
Източник:

28′
ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА ХАЛИ ТИАМ! Емоциите на терена взеха връх в 28-ата минута, когато основният арбитър Ники Йорданов реши, че левскарите би трябвало да останат с човек по-малко. Хали Тиам закъсня с интервенцията си против Фернандо Каранга и неразумно му влезе с двата крайници. Миг по-късно разумното се случи и африканецът пое прибързано към изхода на терена.


25′
БУШ! Въпреки, че ЦСКА беше тимът, нуждаещ се от попадения, съперниците им бяха тези, които създаваха по-чистите обстановки в мача. Такава се откри и пред румънския нападател на Левски - Серджиу Буш, който опитва да изненада стража на " армейците " с удар от съвсем нулев ъгъл в 25-ата минута. Литовецът очакваше сходен процес на събитията и майсторски отрази.
23′
Божидар Митрев претендираше за нарушаване против себе си в 23-ата минута. Стражът бе изблъскан в тил при центриране на Тиаго, само че сигнал от основния арбитър по този начин и не последва.
18′
Веднага забавните моменти се придвижиха от другата страна на терена. В 18-ата минута Серджиу Буш се пребори с глава за една висока топка и Паулиньо шутира без особена подготовка. Всичко това може би предсказа и неточния му изстрел над горната греда.
14′
КАРАНГА! Случилото се при започване на мача очевидно обърка първичните желания на " армейците ". Живителни сили на гостите вдъхна Фернандо Каранга, който в 14-ата минута за малко не понижи резултата. Всичко стартира от центриране на Стойчо Атанасов, което откри Енрике. Рафаел смъкна за своя съотечественик с №9, който внесе голяма блъсканица в защитата на Левски, но слабият му удар бе париран от Божидар Митрев!
10′
Опит на Тиаго с осъществяване на директен свободен удар. Острото му центриране обаче бе избито от добре позиционирания Давид Яблонски.
6′
 Снимка 352754
Източник:

5′
ГООООЛ ЗА ЛЕВСКИ!!! 1:0!!! ЖОРДИ ГОМЕС!! Планът на Делио Роси проработи и Левски поведе в резултата след едвам пет минути на националния стадион. Габриел Обертан получи топката на крилото, след което комбинира с Прохазка. Словакът опита да подаде за намиращ се на дузпата собствен съотборник, само че след до момента с крайници на " червен " противник, тя отиде към връхлитащия на скорост в наказателното поле Жорди Гомес. Юношата на Барселона насочи доста старателен изстрел, който се заби неспасяемо под гредата на Черниаускас.


2′
ГРЕДА ЗА ЛЕВСКИ!! Символичните домакини демонстрираха своите огромни упоритости в дуела незабавно след първия съдийски сигнал. Не бяха минали и 60 секунди, когато левскарите, въпреки и малко инцидентно, можеха да поведат в резултата. Иван Горанов се включи от втора позиция, след което насочи остро центриране. Бранител на ЦСКА докосна коженото кълбо и то се запъти застрашително към вратата на " армейците ". За благополучие на Черниаускас и компания, всичко приключи с удар в страничната греда.
2′
 Снимка 352752
Източник:

1′
Дербито e белязано от драконовски ограничения за сигурност, които имат за цел да предотвратят грозния случай от последния мач с потърпевшата полицайка Гергана Зашева. На националния стадион са конфигурирани огромен брой нови охранителни камери, които имат опцията да снимат в най-висока гражданска война. Органите на реда пък сътвориха няколко контролно-пропускателни пункта в подстъпите към стадиона. Възлови столични булеварди пък бяха затворени след 17:00 часа.

 Снимка 352747
Източник:

1′
Статистиката несъмнено е на страната на символичните домакини, които в никакъв случай до момента не са били отстранявани от огромния си зложелател, когато мачовете за националното отличие са се решавали в две срещи.
1′
Резултатите от анкетата на ТОПСПОРТ за крайния излаз на дербито довечера.

анкета
Левски или ЦСКА - кой ще се класира на край за Купата на България?

Левски. Предимството от два чисти гола е задоволително за "сините "

ЦСКА. "Червените " ще извърнат обстановката в своя изгода и ще спорят за трофея

ЦСКА ще победи с 2:0 в реванша, само че ще бъде отстранен след осъществявания на дузпи

ЦСКА ще надделее над противника си, само че ще допусне съдбоносен гол и няма да се класира на край

Левски ще победи и във втория конфликт от тази фаза

Реваншът ще приключи наедно

Не ме интересува

1′
И двамата треньори имат проблеми в своите сформира. Роман Прохазка ще излезе като десен бранител за Левски, защото би трябвало да размени контузения Милош Цветкович . Капитанът на ЦСКА – Божидар Чорбаджийски пък сяда на аварийна пейка вместо опитния Александър Барт. Там ще бъдат и до неотдавна лекувалите контузии – Кристиян Малинов и Кирил Десподов.
1′
НАЧАЛО НА ДЪЛГООЧАКВАНОТО ДЕРБИ!


Състав 21. Божидар Митрев - капитан 30. Витаутас Черниаускас 4. Иван Горанов 2. Стойчо Атанасов 5. Холмар Ейолфсон 3. Жеферсон Телес 7. Паулиньо 5. Николай Бодуров - капитан 9. Серджиу Буш 6. Рубен Пинто 13. Жорди Гомез 9. Фернандо Каранга 14. Хали Тиам 11. Станислав Манолев 15. Роман Прохазка 16. Раул Лое 20. Филипе Нашименто 17. Енрике Рафаел 28. Давид Яблонски 20. Тиаго Родригез 32. Габриел Обертан 25. Александър Барт Треньор Делио Роси Стамен Белчев Резерви 89. Николай Кръстев 1 Слави Петров 3. Аймен Белаид 4. Божидар Чорбаджийски 6. Ивайло Найденов 7. Хеан Бланко 8. Антонио Вутов 8. Едвин Джеси 25. Афонсо Фигейредо 10. Роланд Алберг 26. Йерсон Кабрал 15. Кристиян Малинов 71. Васил Панайотов 19. Кирил Десподов
Отборите на Левски и ЦСКА се изправят един против различен в дълго чакания мач-реванш от полуфиналната фаза за Купата на България. Роман Прохазка и компания имат преимущество от две чисти попадения, само че и от " синия ", и от " аления " лагер са безапелационни, че към момента нищо в този турнирен конфликт не е решено.

 Левски: Всички
Левски: Всички " сини " генерации един до друг! Заедно към финала!

Талантите на столичани от набор 2004 ще поддържат първия тим против ЦСКА

Дербито ще бъде белязано от драконовски ограничения за сигурност, които ще имат за цел да предотвратят грозния случай от последния мач с потърпевшата полицайка Гергана Зашева. На националния стадион са конфигурирани огромен брой нови охранителни камери, които имат опцията да снимат в най-висока гражданска война. Органите на реда пък ще основат няколко контролно-пропускателни пункта в подстъпите към стадиона. Възлови столични булеварди пък ще бъдат затворени след 17:00 часа.

 Сериозно мениджърско наличие на Левски - ЦСКА
Сериозно мениджърско наличие на Левски - ЦСКА

Агенти от пет страни сядат на трибуните на " Васил Левски "

Тимът от " Герена " е без трофей от 9 години насам. Няколко пъти столичани бяха покрай подобен, само че се проваляха в последния миг. Днес " сините " могат да повалят противника си, а по-късно да погледнат към финала на 9 май, където техен противник ще бъде Славия.

Статистиката несъмнено е на страната на символичните домакини, които в никакъв случай до момента не са били отстранявани от огромния си зложелател, когато мачовете за националното отличие са се решавали в две срещи.

анкета
Левски или ЦСКА - кой ще се класира на край за Купата на България?

Левски. Предимството от два чисти гола е задоволително за "сините "

ЦСКА. "Червените " ще извърнат обстановката в своя изгода и ще спорят за трофея

ЦСКА ще победи с 2:0 в реванша, само че ще бъде отстранен след осъществявания на дузпи

ЦСКА ще надделее над противника си, само че ще допусне съдбоносен гол и няма да се класира на край

Левски ще победи и във втория конфликт от тази фаза

Реваншът ще приключи наедно

Не ме интересува

Големият проблем за селекцията на Делио Роси е обвързван с травмата на несменяемия титуляр Милош Цветкович. Сърбинът се контузи по време на мача с Верея и ще бъде навън до края на сезона. Бившият състезател на Цървена звезда обаче няма действителна опция и заради този факт " Пророка от Римини " ще се възползва от универсалните качества на Роман Прохазка, който през днешния ден ще играе като флангови бранител.

 Появи се запис с случая от предходното дерби ЦСКА - Левски
Потвърдено: Бомбичката, ранила служител на реда, е хвърлена от Сектор " Б "

Появи се запис с провинението на Йордан Исаев

Друг екстравагантен ход на Роси е оставянето отвън групата на двама от своите нападатели - Станислав Костов и Ривалдиньо. Така против ЦСКА сигурен титуляр ще бъде Серджиу Буш, а при избрани условия на негова позиция могат да се подвизават Габриел Обертан или Антонио Вутов.

 ЦСКА надъхва играчите по образец от Стойчо Младенов
ЦСКА надъхва играчите по образец от Стойчо Младенов

" Червените " излизат против Левски през днешния ден в мача на сезона

За разлика от последните няколко мача, ЦСКА към този момент разполага с повече варианти в състава след завръщането на Кристиян Малинов и Кирил Десподов, които обаче остават измежду запасите. От групата за дербито отпадна Александър Дюлгеров, който е с контузия. Фернандо Каранга пък ще се опита да означи следващ гол във вратата на " синия " противник.

За сътрудник на Николай Бодуров през днешния ден пък е предпочетен Александър Барт, който заменя капитана на отбора - Божидар Чорбаджийски.

 ЦСКА стартира договаряния за задържането на Енрике Рафаел
ЦСКА прави всичко допустимо, с цел да задържи главен футболист

" Червените " към този момент са стартирали договаряния с играча

" Армейците " ще се хвърлят в търсене на ранни попадения, посредством които да слагат своя противник под голямо напрежение. Тиаго и компания потвърдиха, че сходно нещо е елементарно изпълнимо за тях, откакто в предходния мач, приключил 2:2, означиха два гола единствено за 180 секунди.

Часове преди началото на реванша, звездите на ЦСКА бяха подкрепени горещо от своите правилни почитатели, които посетиха последната " алена " подготовка на Панчарево. Лидерите на столичния гранд още веднъж ще бъдат обект на безчет мениджъри, измежду които се открояват емисарите на Олимпик (Марсилия), Олимпиакос, Байер (Леверкузен), Нюкасъл и други.

 Стамен Белчев уверен: ЦСКА ще вкара тъкмо толкоз голове, колкото му трябват!
Стамен Белчев уверен: ЦСКА ще вкара тъкмо толкоз голове, колкото му трябват!

" Ако нямаш мотивация да играеш против Левски, значи нямаш място в тима ", съобщи треньорът

Дербито през днешния ден се чака да усъвършенства всички върхове по зрителски интерес, като на " Васил Левски " ще има повече от 25 000 души.

Отговорен наряд за срещата получи Николай Йорданов, на който ще оказват помощ Иво Колев и Георги Тодоров. Делегат на БФС е Христо Ботев, а работата на реферите зорко ще следи Радан Мирянов.


" Синьото " управление прикани: Нека покажем какво значи великият левскарски дух и осъществим трибуните против ЦСКА

" Левски значи независимост " е не просто рефрен. Това е идеология, мислене и идея, от самото основаване на клуба, кръстен на Апостола на Свободата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР