Левски 0 : 0 Генчлербирлиги 46′ Нито една промяна за

...
Левски 0 : 0 Генчлербирлиги 46′ Нито една промяна за
Коментари Харесай

Левски - Генчлербирлиги, греда и отменен гол за сините


Левски

0: 0

Генчлербирлиги
46′
Нито една смяна за Станимир Стоилов на почивката. " Сините " не престават със състава, с който започнаха дуела.
45′
Играта е възобновена!
45′
Край на първото полувреме!
38′
ГРЕДА за Левски! Радослав Цонев извърши прелестен директен свободен удар, само че топката се удари в десния непряк дирек и излезе в навън.
35′
На трибуните на подготвителния терен е притежателят на " сините " Наско Сираков, той е придружаван от своята брачна половинка Илиана Раева.
 Снимка 562030
Източник:
27′
ОПАСНО! Димитър Костадинов имаше страховит късмет да открие резултата! Той остана непокрит към точката за осъществяване на дузпа и стреля, само че право във вратаря. Атаката на " сините " продължи и Ради Цонев изведе Билал Бари, който прати топката в мрежата, само че флагът на съдията бе високо вдигнат - засада!
20′
Ето го и първият прецизен удар в мача. Той е за символичните посетители. Те извършиха добре директен свободен удар, централният бранител на Генчлер скочи най-високо и нанесе удар с глава, само че Николай Михайлов улови без проблем.
14′
Темпото на дуела не е изключително високо. " Сините " не престават да са по-активният тим, а турците дебнат за рискови контраатаки.
 Снимка 562029
Източник:
5′
В първите минути " сините " се настаниха в полето на втородивизионния турски отбор. Засега Левски се пробва да разиграва дълготрайно и рискове пред вратата на Генчлербирлиги няма.
1′
НАЧАЛО НА МАЧА! В София заваля сняг, само че времето в Турция е прелестно за футбол. Да си пожелаем забавен и трогателен дуел.
Състав Николай Михайлов Драган Михайлович Хосе Кордоба Килиян ван дер Каап Цунами Радослав Цонев Филип Кръстев Димитър Костадинов Здравко Димитров Велтон Билал Бари Треньор Станимир Стоилов Резерви
Левски ще изиграе през днешния ден четвъртата си контрола от подготвителния лагер в Турция. " Сините " излизат против турския Генчлербирлиги.

Двубоят стартира в 16:00 часа и ще се играе на главния терен на " Kaya Football Center " в Белек. Първите три срещи на 26-кратните първенци приключиха наедно - 1:1 с Гурник (Забже) и Бохемианс, както и 2:2 с Марибор.

Подмладеният състав на Левски сподели добра игра против словенците и против 12-ия от Втора лига на Турция ще търси първи триумф през 2022 година.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов към този момент разгласи, че капитанът Николай Михайлов ще пази цялостни 90 минути. Под въпрос е само присъединяване на Димитър Костадинов, който се оплакваше от болки в глезена в последните дни.
 Велтон: Много е завладяващо да бъда в тим като Левски
Велтон: Много е завладяващо да бъда в тим като Левски

Искам да бъда първенец тук, да играя добре и да върша почитателите на " сините " щастливи, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР