Левскарският дух се посъбуди след дебютната победа за сезона над

...
Левскарският дух се посъбуди след дебютната победа за сезона над
Коментари Харесай

Левскарите живнаха, разпяха се в самолета

Левскарският дух се посъбуди след дебютната победа за сезона над Сутиеска с 3:1, която беше изгледана от над 9000 фенове. Играчи и съпътстващи лица демонстрираха въодушевление на кацане в черна гора за реванша. В самолета на " сините " гръмна една от обичаните песни на бранш " Б ".

Левски излиза против Сутиеска от 21,30 часа на стадиона в град Никшич в опит да затвърди положителното си показване в първия мач против много туристически настроената локална команда. " Сините " желаят да бият и да сложат завършек на проклятието, съгласно което отпадат след победа с 3:1 вкъщи - два пъти в историята.



Левски продължаването напред ще е първо от седем години,след като в последните си четири участия отборът непроменяемо отпадаше в първи кръг, надлежно от Спартак Търнава, Сараево, Иртиш и Марибор.

Треньорът Николай Митов обмисля да пусне съвсем същия състав от първия мач, който му донесе триумф. Очаква се единствената смяна да е обвързвана с Франсис Нар, който ще остане запаса за сметка на Антонио Вутов.

Победителят от двойката ще играе във втори кръг с Хайдук Сплит, като дуелите са на 13 и 20 юли. Еуфорията в хърватския град също е огромна, митичният стадион " полюд " ще бъде цялостен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР