Левият защитник на Реал Мадрид Марсело продължи косвената си нападка

...
Левият защитник на Реал Мадрид Марсело продължи косвената си нападка
Коментари Харесай

Марсело: Понякога липсва респект, но критиката може да мотивира

Левият бранител на Реал Мадрид Марсело продължи косвената си подигравка към “бялата” легенда Хорхе Валдано. Бразилецът призна преди дни, че се е почувствал афектиран от думите на аржентинеца, изречени преди финала с Ливърпул през 2018 година. Тогава Валдано съобщи, че бразилецът би трябвало да си окачи афиш на Мохамед Салах и да се моли египтянинът да не направи мощен мач.
“Понякога липсва почит, само че рецензията може да стимулира. Винаги внимавам, когато загатвам някого, внимавам да не проявя неуважение”, съобщи бранителят на публична конференция през днешния ден.
Утре против Галатасарай Марсело може да изиграе своя мач номер 100 в Шампионската лига. “За мен е същинска приказка да изиграя толкоз мачове с най-хубавия клуб в света. Това е изключителна чест и голяма отговорност”, показа той. “Да, мисля, че този мач е като край. Всеки желае да играе в такива мачове. Трябва да спечелим, с цел да продължим да се опитваме да сме първи в групата”, сподели още Марсело. Шампионска Лига 4 кръг, сряда 6 ноември  Реал Мадрид 22:00предстои  Галатасарай
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР