Левият защитник на националния отбор на България до 19 години

...
Левият защитник на националния отбор на България до 19 години
Коментари Харесай

Лясков: Срещу Англия се бихме сами, чакаме с нетърпение мача с Германия

Левият бранител на националния тим на България до 19 години Ангел Лясков разгласи, че той и съотборниците му са с изчистени глави след разочароващата загуба от Англия, като към този момент мислят само за срещата с Германия. Както е известно, селекцията на Ангел Стойков отстъпи с 0:2 от Англия на старта на Евро 2017 година в Грузия. Утре следва конфликт с Германия, а на 9 юли е последната среща от група " Б " с Холандия.

" Наистина бяхме доста разочаровани след мача с Англия, защото се победихме сами. Пропуснахме много положения, а също така головете им пристигнаха от наши неточности. В момента настроението в тима е доста по-добре. Всички са с изчистени глави и чакаме с неспокойствие мача с Германия. Тепърва ще гледаме видео със мощните и слабите им страни. Надявам се да се представим по-добре от дуела с Англия и този път да победим. Селекционерът Ангел Стойков е прав, че неналичието на централизация ни изигра неприятна смешка при позволените голове. Англичаните имаха три-четири положения, вкараха две от тях. Ние от другата страна не успяхме да осъществяваме нашите благоприятни условия, а също по този начин допуснахме доста леки голове.

Усеща се разлика сред нас и англичаните. Техният тим е привикнал да играе на по-високо движение. Отборът им е по-здрав физически. Не си ли съсредоточен даже за момент нямаш късмет да се надиграваш с такива футболисти, защото си ти избягали. Те всичките са на високо равнище. Според най-силното им качество против нас беше, че с няколко бързи баса излизаха от дълбочина ", разяснява Лясков пред Sportal.bg.

Бранителят на ЦСКА-София е един от двамата футболисти измежду 18-те на Стойков, който не е пропуснал нито една минута от началото на квалификациите. " Не се усещам водач, защото всички 18 индивида са значими един за различен. Ако не бяхме колектив нямаше да сме стигнали дотук. Завръщането на Данаил Наумов и Георги Русев е позитивно за тима. Двамата са доста положителни футболисти и са съдействали за достиженията ни до този миг ", добави играчът на " алените ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР