Левият защитник на Челси Бен Чилуел все още е с

...
Левият защитник на Челси Бен Чилуел все още е с
Коментари Харесай

Лоши новини за Челси

Левият бранител на Челси Бен Чилуел към момента е с травма, която не отшумява и това го прави негоден за тима, призна на конференция през днешния ден мениджърът на клуба Маурисио Почетино.

" Все още би трябвало преценим положението на някои футболисти откакто изиграха множеството по два мача с националните си тимове. Такъв е казусът с Чилуел. Мисля, че получи удар в коляното.
 Правят
Правят " ремонт на ремонта " в Челси

Деветима си потеглят през лятото

Днес той не беше подготвен за подготовка. Ще забележим какво ще се случи, в случай че успее да се върне в състава. Енцо Фернандес, който беше извикан в отбора на Аржентина, към момента не се е прибрал от Южна Америка, изясни мениджърът.

27-годишният футболист пропусна три месеца игра този сезон, откакто получи травма в подколянното сухожилие през октомври. Бранителят, който е втори капитан на отбора, се върна в тима през януари и игра без контузии до мача с Нюкасъл на 11-и март, за който към този момент беше отвън състава. Въпреки казуса, той беше извикан в националния отбор и игра в контролите с Бразилия и Белгия.

Сега обаче за Челси следва още работа, с цел да го възвърне за последните срещи. Журналистът Низаар Kинсела оповестява, че 27-годишният ляв бек е в проектите за титуляр на Почетино и за идващия сезон, в който " сините " ще се надяват на по-позитивна акция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР