Левият краен бранител на Лудогорец, Антон Недялков, сподели, че не

...
Левият краен бранител на Лудогорец, Антон Недялков, сподели, че не
Коментари Харесай

Недялков: Оценката ми за мача е лоша, Кешеру ни липсва


Левият краен защитник на Лудогорец, Антон Недялков, показа, че не е харесал обстоятелството, че тимът е бил прекомерно муден в офанзивите си при нулевото реми със словенския Мура от втория кръг на пресявките за ШЛ. Той прикани за повече успокоение в реванша и повече скорост.

„ Оценката ми за тима и за мача не е добра. Играхме постепенно, което беше съвършено за Мура. Затова не се получаваше на моменти. Трябва да играем по-бързо, по-спокойно и да използваме фланговете “, стартира той.

„ Когато Лудогорец се пробва да играе бърз и атакуващ футбол, то се опитваме и да резервираме чисти мрежи. Дано изглеждаме по-добре в идващия мач и да продължим напред “.

„ Според мен би трябвало да сме по-спокойни в нахлуване, само че и да сме по-бързи. Те стоят доста гъсто в отбрана. Не мога да разясня избора на треньора. За мен Клаудиу е доста значим футболист и се надявам да се реши казуса с него оптимално бързо, без да мога да вземам отношение към решението на треньора и управлението “.

„ Надявам се да играем доста по-бързо както на реванша, по този начин и против Локомотив Пловдив. Само по този начин ще имаме триумф “, приключи Недялков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР