Левият бранител на Милан Рикардо Родригес се надява да си

...
Левият бранител на Милан Рикардо Родригес се надява да си
Коментари Харесай

Защитник на Милан иска да последва Гатузо в Неапол

Левият защитник на Милан Рикардо Родригес се надява да си откри нов тим през зимата. Швейцарският национал е твърда запаса на “Сан Сиро” и не счита да се помирява с този факт. Неговият сътрудник искрено съобщи, че Родригес с наслада би минал в Наполи, с цел да играе още веднъж под управлението на Дженаро Гатузо.

“Евро 2020 наближава и Рикардо би трябвало да играе постоянно, с цел да заслужи място в състава на страната си. В Милан не получава доста благоприятни условия в последно време и в диалозите с хора от клуба бяхме безапелационни, че през втората половина от сезона това не може да се повтори”, съобщи Джанлука Ди Доменико.

“Родригес би последвал Гатузо на всички места, даже в Серия “Б”. Не желаеме да го слагаме напрегнат, тъй като той неотдавна е в Наполи. Ако обаче се появи късмет клиентът ми да премине в този тим, ще се възползваме. Рикардо към този момент е бил на отмора в Неапол и в действителност харесва града”, добави сътрудникът на бранителя.

“Дали ще бъде преотстъпен или продаден? И двата разновидността са вероятни, значимото е Рикардо да играе редовно”, добави Ди Доменико. Серия А 16 кръг, неделя 15 декември  Милан 16:00предстои  Сасуоло
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР