Левият бранител на Манчестър Юнайтед Люк Шоу е на мнение,

...
Левият бранител на Манчестър Юнайтед Люк Шоу е на мнение,
Коментари Харесай

Люк Шоу: Неприемливо е Манчестър Юнайтед да губи мачове, защото съперникът е по-мотивиран

Левият защитник на Манчестър Юнайтед Люк Шоу е на мнение, че тимът е изгубил от Нюкасъл поради това, че противникът е бил доста по-мотивиран. „ Свраките “ изцяло надиграха „ алените дяволи “ на " Сейнт Джеймсис Парк " и ги изместиха от третото място във краткотрайното класиране. Според британския национал това държание на 20-кратните първенци е неприемливо.

„ Не мисля, че те завоюваха мача с качество. Спечелиха го със пристрастеност, предпочитание, апетит, отношение и мотивация. Това не може да бъде допустимо. Имам възприятието, че всякога, когато загубим, споделям едни и същи неща. Това е недопустимо за Манчестър Юнайтед “, съобщи Шоу след загубата на „ Сейнт Джеймсис Парк “.

След триумфа във финала за „ Карабао Къп “, който бе точно против Нюкасъл, играчите на Тен Хаг не съумяха да отбележат нито един гол в трите си мача в Премиър лийг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР