Левият бек на Уест ХамЕмерсон Палмиери вероятно е бил сред

...
Левият бек на Уест ХамЕмерсон Палмиери вероятно е бил сред
Коментари Харесай

Емерсон Палмиери записа уникално за европейския футбол постижение

Левият бек на Уест ХамЕмерсон Палмиери евентуално е бил измежду най-радостните от снощния успех на “чуковете ” в Лигата на конференциите. Причината е, че 28-годишният състезател стана първият футболист, който е спечелил всичките пет трофея от актуалните шампионати, проведени от УЕФА.

Емерсон започва своя път към това неповторимо достижение единствено преди четири години, когато сграбчи трофея в Лига Европа с екипа на Челси. През 2021 година той можеше да се похвали с двата най-важни трофея в европейския футбол - първо победи в Шампионската лига точно с лондончани, а няколко седмици по-късно стана европейски първенец като част от състава на Италия. Към края на същото лято роденият в Бразилия футболист добави и Суперкупата на Европа, завоювана още веднъж със “сините ”. Така се стигна до миналата нощ, в която бранителят подвигна трофея в Лигата на конференциите като състезател на Уест Хам.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР