Левият бек на ЦСКА-София Жеферсон ще остане и напролет в

...
Левият бек на ЦСКА-София Жеферсон ще остане и напролет в
Коментари Харесай

Жеферсон остава на Българска армия и напролет

Левият бек на ЦСКА-София Жеферсон ще остане и през пролетта в тима, макар че неговият сътрудник съобщи, че желае да се завърне в Бразилия. Треньорът на армейците Нестор Ел Маестро даже се пошегува с появилата се информация, че Жеферсон мисли да напуща.

“Когато е доста студено или пък тренировката е доста тежка, той нормално ми споделя: “Мистър, връщам се вкъщи”. Но това и аз го споделям, когато хората ме ядосват. Това са единствено смешки и майтапи вътре сред тима. Жеферсон е значима част от тима и чакам да бъде тук напролет”, съобщи Ел Маестро.

Бразилецът бе притеглен при започване на 2018 година за заместител на Антон Недялков. Южноамериканецът пропусна дуелите с Копенхаген в Лига Европа поради травма, като се завърна на терена едвам при започване на ноември.

Ел Маестро разяснява и обстановката към Черниаускас и Тиаго, които са с изтичащи контракти.
“Знам, че към тях има оферти на масата, само че не забравяйте, че постоянно има две страни зад всяка договорка. Клубът желае да задържи тези футболисти, тъй като са значими. Не знам какви са офертите, само че съм сигурен, че са почтени. Но нещата опират и до играчите. Мисля, че и двамата могат да са удовлетворени от статута си при мен. Те играха в съвсем всички мачове, само че би трябвало да решат кое е най-добре за тях”, сподели треньорът на столичния отбор.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР