Левият бек на Реал Мадрид Марсело проведе разговор на живо

...
Левият бек на Реал Мадрид Марсело проведе разговор на живо
Коментари Харесай

Марсело: Срещу нас другите отбори играят като за последно

Левият бек на Реал Мадрид Марсело организира диалог онлайн в Инстаграм с някогашния си съотборник Фабио Канаваро, в който приказва по разнообразни тематики.

" Две години чувам по какъв начин съм подписал с Юве, че към този момент съм облякъл тяхната фланелка и че не мога да пребивавам без Кристиано Роналдо... Хората си измислят доста неща. За мен всичко си беше наред, защото видях по какъв начин на някои почитатели на тима доста им хареса концепцията за моя трансфер. Не желая да напущам, а също така не мисля, че от Реал ще ми разрешат да си потегли. Много съм благополучен тук. Откакто дойдох със фамилията ми е необикновено. Не знам дали от Юве в действителност са ме желали, в случай че би трябвало да бъда почтен. Когато приказвам с Роберто Карлош, към момента изпитвам раздразнителност. Той е моят кумир. Още щом започнах с футзала, много се стараех да учредявам играта си върху неговата. Мислех си: " Как е допустимо да се движи нагоре-надолу по фланга по този начин от самото начало? " Бях доста млад, когато видях за първи път по какъв начин Серхио Рамос играе, само че още тогава можеше да се каже какъв огромен водач е той. Гледах по какъв начин той се развива през последните няколко години и знаех, че от него ще стане брилянтен водач.

Някои хора си мислеха, че Зинедин Зидан няма да може да се оправи със съблекалня, цялостна с толкоз доста огромни звезди, само че той свърши невероятна работа. Когато Зизу за първи път ни стана треньор, отоборът беше в много сложен миг. Не печелихме, само че с усърдна работа, невзискателност и съгласие по отношение на играчите той ни оказа помощ да реализираме всичко, което направихме. Нека обаче да не забравяме свършеното от неговите прародители. Карло Анчелоти също се оправи отлично. Възрастта гладко напредва и най-после те изненадва. Скоро ще бъда на 32 години. Имам няколко неща мислено. Харесва ми да се трудя. Не желая да работя непосредствено във футбола. Нямам нужните характерности за треньор. Но постоянно съм имал нещо поради. Преминах през голям брой неща в Бразилия, когато бях на 15 години. Видях футболни сътрудници, които споделяха на бащите за техните деца: " Хайде, ще ти дам това и това ". В последна сметка, даже и детето да разполага с гений, то се губи някъде по пътя, тъй като сътрудникът мисли единствено за пари. Тези хора в действителност провалиха много деца. Само поради парите, вместо да работи с хлапето, с цел да може то да отиде някъде. Продават детето на някой клуб, взимат парите и повече не ги виждаш. Бих желал да работя, с цел да оказвам помощ на тези деца. Най-вече това желая да правя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР