Левият бек на Манчестър Юнайтед Люк Шоу обясни как идването

...
Левият бек на Манчестър Юнайтед Люк Шоу обясни как идването
Коментари Харесай

Люк Шоу: Солскяер ми показа, че вярва в мен

Левият бек на Манчестър Юнайтед Люк Шоу изясни по какъв начин идването на Оле Гунар Солскяер отпред на " Червените дяволи " е възродило кариерата му. 24-годишният бранител изясни, че за него е доста значимо треньорът да му гласоподава доверие. Така може умерено да покаже най-хубавото на което е кадърен.

" Солскяер ми оказа помощ доста за представянето ми на терена, само че още по-важно бе отношението му отвън терена, методът, по който оказва помощ на играчите. Той знае от какво се нуждаем. Имах две сложни години преди неговото идване. Мисля, че той знаеше от какво нуждая се. Наистина ми оказа помощ отвън терена. Очевидно има вяра в мен и непрекъснато ми го споделя. Всеки футболист се нуждае от убеденост, а какво по-добро от това треньорът да ти има вяра ", съобщи Шоу.

След това играчът продължи с похвалите към наставника за всички промени, които е направил след идването си на " Олд Трафорд ".

" В момента има отлично въодушевление в тима и това продължава от известно време. Видях много промени откогато съм в Юнайтед и би трябвало да кажа, че Оле е отговорен за доста от подобренията тук. Когато пристигна знаеше какво би трябвало да се направи, какво би трябвало да се промени, с цел да може нещата да потръгнат още веднъж. Той притегли не просто положителни футболисти, само че и положителни хора. Те се интегрираха в състава доста добре и донесоха още сила и обединяване ", разкри още бранителят.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР