Левият бек на Хамбургер ШФ Дъглас Сантос е близо до

...
Левият бек на Хамбургер ШФ Дъглас Сантос е близо до
Коментари Харесай

Зенит привлича от втория опит бразилец от Хамбургер

Левият бек на Хамбургер ШФ Дъглас Сантос е покрай прекосяване в Зенит. По информация Abendblatt.de съветският първенец е предложил 12 млн. евро за 25-годишния футболист. Двата клуба преговаряха и преди година, само че до договорка не се стигна. Старши треньорът на Хамбургер Дитер Хекинг е освободил бранителя от тренировки, с цел да не се контузи преди прехвърлянето.

През предишния сезон Дъглас Сантос записа 38 мача и 2 гола във Втора Бундеслига. Хамбургер към този момент си обезпечи негов заместител в лицето на Тим Лайолд от Нюрнберг.

Зенит обаче ще желае да притегли още един краен бранител и се е насочил към двама футболисти на Наполи - Елсейд Хисай и Марио Руи. Любопитното е, че за Хисай питерци още веднъж ще влязат в неприсъствен спор с Атлетико Мадрид. " Дюшекчиите " завоюваха борбата за подписа на левия бек Ренан Лоди, а в този момент са любимци за привличането и на албанския национал. Атлетико обаче желае да вземе Хисай чартърен с алтернатива за закупуване, което не устройва нито Наполи, нито самия футболист. От това може да се възползва Зенит.

Португалецът Марио Руи също няма да остане в Неапол. През миналия сезон той записа 20 мача и 1 гол в Серия " А ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР