Левият бек на Берое Веселин Пенев е пред раздяла с

...
Левият бек на Берое Веселин Пенев е пред раздяла с
Коментари Харесай

Берое се разделя с играча с най-много мачове за тима през новия век

Левият бек на Берое Веселин Пенев е пред разлъка с клуба, написа “Тема Спорт”. През новия сезон опитният бранител е със статут на запаса в Стара Загора и все по-рядко влиза в игра. 35-годишният защитник има 5 мача в Първа лига и 1 за Купата на България през актуалната акция.

В три от срещите в елита той бе сменен, макар че стартира измежду титулярите. В мача с Левски под Аязмото (0:0) това се случи още на почивката, което е сладкодумен сигнал за желанията на старши треньора Александър Томаш да не разчита на него отсега нататък.

Роденият в Ямбол Пенев има 318 дуела в елита в 16 сезона, като 226 от тях са с екипа на заралии. В момента Веско е футболистът с най-вече мачове за “зелените” през новия век. В кариерата си е играл още за Нефтохимик, Черноморец (Бургас), Спартак (Варна) и Несебър.

Почти несъмнено през зимната пауза договорът му ще бъде преустановен. Все още не е ясно дали Пенев има предпочитание да продължи да играе. Ръководството на първенеца на България за 1986 година обмисля разновидността да предложи на един от досегашните водачи в отбора да остане на работа в клуба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР