Левият бек на Барселона Лука Дин е играчът, който в

...
Левият бек на Барселона Лука Дин е играчът, който в
Коментари Харесай

Ето го героя на Барса! Футболист на метри от атентата, помагал на ранените

Левият бек на Барселона Лука Дин е играчът, който в най-силна степен е претърпял терористичния атентат в града преди дни. Това описа журналистът Жерар Ромеро, който разкри срещата на футболиста с нещастието, при която бяха убити 15 души, а стотици - ранени.

" Всичко се случва в почивния ден на тима, когато Лука е у дома със фамилията си. За разлика от звездите на отбора, той не пожела огромна къща с басейн, а апартамент в центъра, където може да се разхожда по " Ла Рамбла " или на пие кафе на терасата си. Точно в един подобен ден чува звук и виковете на хората. Не се поколебава нито за момент и слиза долу, взимайки няколко бутилки с вода и кърпи. Помогнал е на няколко индивида преди да дойдат колите за спешна помощ. Не му се приказва за това, а от очите му потеглят сълзи, когато се сети за това. Не се счита за воин ", описа Ромеро.

Журналистът добавя, че Дин е бил влюбен в града още преди да подпише с каталунците и инцидентно или не е резервирал апартамент в хотел за седмица през лятото, в което по-късно бе показан като футболист на Барселона.

.
 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР