Левият бек на Барселона - Жорди Алба подчерта колко е

...
Левият бек на Барселона - Жорди Алба подчерта колко е
Коментари Харесай

Жорди Алба: Ако спечелим Суперкупата ще е повратен момент

Левият бек на Барселона - Жорди Алба акцентира какъв брой е значимо за тима да завоюва Суперкупата на Испания в утрешното Ел Класико против Реал Мадрид. Той също по този начин похвали вратаря Марк-Андре тер Стеген след извоювания полуфинал против Бетис и поздрави капитана Серхио Бускетс, за който това беше мач номер 700 за каталунците.

“Много съм благополучен, ще играем на още един край. Това потомство към момента не е имало удоволствието да завоюва трофей с Барса, тъй че ще бъде специфичен край. Много съм разчувствуван да играя в този мач. Доволни сме, нека да победим. Няма значение по какъв начин ще спечелим Ел Класико. Ако го създадем, това ще бъде повратна точка за нас и почитателите. Трябва да бъдем фокусирани, тъй като те са необикновено рисков тим. Някои възприемат Суперкупата за дребен трофей, само че за мен трофеят си е трофей.

Тер Стеген е страховит вратар и го демонстрира през цялата си кариера. Той е толкоз добър пазач. Всъщност точно той ни избави в полуфинала. Тер Стеген игра извънредно освен при дузпите, само че и в постоянното време. Точно подобен би трябвало да бъде вратарят на Барса, а той сподели, че е най-хубавият в света.

Много съм щастлив за Бускетс, той го заслужава поради цялата си кариера. Той е специфичен за мен и сме положителни другари. Имаме специфична връзка, изключително на терена. Щастлив съм за него, той го заслужава. Дано да остане тук за по-дълго. Мисля, че няма самообладание да завоюва първия си трофей като капитан. Надявам се това да стане в неделя ”, разяснява Алба пред клубната телевизия.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР