Левият активист милиардер Джордж Сорос е изправен пред силна критика

...
Левият активист милиардер Джордж Сорос е изправен пред силна критика
Коментари Харесай

Посланикът на Израел в ООН осъди Сорос за дарения за „про-Хамас групи“, които искат унищожаването на еврейската държава

Левият деятел милиардер Джордж Сорос е изправен пред мощна рецензия от посланика на Израел в Организация на обединените нации за изпомпване на над 15 милиона $ в мрежа от неправителствени организации, за които се твърди, че поддържат Хамас.

" Даренията на Джордж Сорос за организации, които се стремят към унищожаването на страната Израел като еврейска страна, са срамни. Въпреки това не съм сюрпризиран ", сподели израелският дипломат Гилад Ердан пред Fox News Digital.

Хамас стартира пълномащабна инвазия в Южен Израел на 7 октомври, което докара до всеобщото ликвидиране на 1200 души, в това число над 30 американци. Хамас също взе повече от 200 заложници. Американски жители бяха измежду цивилни, отвлечени от джихадистката терористична организация.

„ В продължение на години Сорос поддържа и превежда пари на организации, подкрепящи BDS, които желаят да изолират Израел “, добави Ердан, който управлява дипломатическата акция в Организация на обединените нации, с цел да разкрие закононарушенията на Хамас ср...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР