ЛЕВИЦАТА!в Плевен ще обяви името на кандидата си за кмет

...
ЛЕВИЦАТА!в Плевен ще обяви името на кандидата си за кмет
Коментари Харесай

До дни ЛЕВИЦАТА! обявява в Плевен кандидата си за кмет – млад и познат, реди пълна листа

ЛЕВИЦАТА!в Плевен ще разгласи името на претендента си за кмет и състава на листата си за локалния избор до седмица. Това разгласи пред медиите регионалния координатор на АБВ Цветан Антов. Листата ще бъде цялостна, с необятно посланичество на локалната общност, а кметската кандидатура е предоставена на млад, упорит представител, прочут в плевенския политически живот, издаде Антов и добави, че идната акция ще бъде позитивна и съдържателна, с ясни концепции за локалното самоуправление.

Сред основните въпроси за района и България водачът на АБВ и член на Коалиционния съвет наЛЕВИЦАТА!Румен Петков уточни енергетиката, която образува енергийната политика въобще за страната и Балканския район, с акцент върху загърбения план „ Белене “, газовите трасета и Зелената договорка. Петков обърна внимание и върху тематиката за превъоръжаване на Българската войска и мощно неизгодните контракти за изтребителите F-16, опциите за ремонт на наличните самолети и, понастоящем, незащитеното небе над България.

Румен Петков изрази паника за честността на изборните резултати и гаранциите и сигурността за действителни проценти след вота. Той предвижда, че изборният резултат още веднъж ще бъде манипулиран, поради чутото в записа от партийния конгрес на Политическа партия. В подтекста на промените на управленията в Министерство на вътрешните работи Петков е безапелационен, че началниците се сменят там, където „ сглобката “ има упоритости за локалния избор, а софтуера на машините е манипулиран. „ Не смятам, че страната сега има воля да подсигурява честността на изборния развой “, акцентира той и изрази убеденост, че изборите ще бъдат откраднати от актуалното държавно ръководство, в ход е такава подготовка.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР