ЛЕВИЦАТА!“ в Плевен постигна най-добрия за коалицията резултат в страната

...
ЛЕВИЦАТА!“ в Плевен постигна най-добрия за коалицията резултат в страната
Коментари Харесай

Румен Петков: „ЛЕВИЦАТА!“ в Плевен постигна най-добрия за коалицията резултат в страната на парламентарните избори, работата предстои

„ ЛЕВИЦАТА! “ в Плевен реализира най-хубавия за обединението резултат в страната на парламентарните избори, означи пред локалните медии ръководителят на АБВ Румен Петков. Същевременно той дефинира цялостния избирателен резултат на групировката като неприятен. В разбора си Петков разяснява множеството офанзиви от всевъзможен темперамент против представителите на „ ЛЕВИЦАТА! “ освен в Плевен, само че и в цялата страна, огромна част от които пристигнаха от управлението на Българска социалистическа партия и на централно, и на локално равнище и които парадоксално припознаха лявото обединяване като главен собствен конкурент. Лидерът на АБВ изрази вяра, че от всичко това ще бъдат направени нужните заключения и поучения и в последна сметка лявото в България ще поеме общ път, в полза на обществената просперираща страна и на общество.

Сред аргументите „ ЛЕВИЦАТА! “ да не откри място в новия парламент Румен Петков посочи късото време, с което групировката разполагаше, с цел да консолидира структурите си, с цел да се легитимира пред своите гласоподаватели, както и неналичието на воля у управлението на Българска социалистическа партия за взаимна работа в общо мощно ляво обединяване.

„ ЛЕВИЦАТА! “ през днешния ден завършва с разбора на парламентарната акция и навлиза в идващ стадий на консолидационни процеси и привличане на оптимално необятен внушителен състав, който да убеди обществото, че лявата политика в България е допустима, сподели още Румен Петков.

Водачът на парламентарната листа на „ ЛЕВИЦАТА! “ в Плевен Иван Мандински изрази признателност към сътрудниците си и направи поръчка за продължаваща работа на групировката и присъединяване в изборите за локални органи на самоуправление тази година.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР