Левицата отсече - посещението на Еманюел Макрон у нас е

...
Левицата отсече - посещението на Еманюел Макрон у нас е
Коментари Харесай

Социалистите се разтревожиха от предложенията на Макрон

Левицата отсече - визитата на Еманюел Макрон у нас е основно. Европа сега е разграничена, а би трябвало да се сплотява, сподели на конференция Корнелия Нинова.

Френските оферти крият опасности, смутена е обаче лидерката на алените, защото се лимитира свободното придвижване на хора. Макрон посягал и на равните права.
Кога непознатите компании ще стартират да заплащат на българския чиновници, както заплащат на техните чиновници на Запад, пита Нинова.

Тези терзания на Българска социалистическа партия не били антиевропейско говорене, успокои Корнелия Нинова, само че се закани че от левицата ще бъдат самодейни по тази тематика.

От Българска социалистическа партия са обезпокоени, че ще наливаме пари в осигурителните сметки на други страни, а също така от ограниченията, препоръчани от френския президент, се чака дефицитът на Национален осигурителен институт да се задълбочи.

От " Позитано " 20 недоумяват още за какво общественият министър Бисер Петков не е бил на срещата с френския президент. Затова и социалистите се заканиха, че ще има питания към министрите по тематиката в границите на парламентарния надзор.

Борисов абсолютно приемал директивата, а президентът Румен Радев сложил нюанси. Ние сме на позицията на президента, показа оценката си Нинова.

Директивата за командированите чиновници да не се отнася до транспортните служащи, изиска и евродепутатът Петър Курумбашев. България би трябвало да бъде доста деликатна, когато тук се идва с такива оферти, акцентира той. Не трябвало по този начин елементарно да даваме поддръжка против ефимерно участие в Шенген и Еврозоната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР