Левицата отправи вопъл да се спазват демократични правила и принципи.

...
Левицата отправи вопъл да се спазват демократични правила и принципи.
Коментари Харесай

Атанас Костадинов, БСП: Корупцията е най-значимият проблем на правителството

Левицата насочи стон да се съблюдават демократични правила и правила. Това сподели в " Още от деня " Атанас Костадинов от Българска социалистическа партия във връзка признатата оставка на ръководителя на Народно събрание Димитър Главчев.

Няма скрит план, сюжет. Решението за неприсъствието ни в зала беше взето след изгонването на Корнелия Нинова и Антон Кутев, сподели Костадинов.

Той добави, че предстоят диалози с партиите, които биха подкрепили избор на съмнение. Европейското председателство не би трябвало да е чадър за това, което се случва в страната, прикани депутатът.

Според него корупцията е най-значимият проблем на това държавно управление. ГЕРБ няма приключен мандат, това е нещо, върху което би трябвало да помислим, сподели още Атанас Костадинов.

По думите му с Движение за права и свободи имат повече допирни точки в сравнение с разлики по разисквания избор на съмнение. Депутатът от левицата добави, че Патриотите имат идея, а в случай че милеят за България, може да водят диалози и с тях за поддръжка на избор на съмнение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР