Левицата! на Р. Пет., Мая Манолова, психо д-р Гълъбова, Георги

...
Левицата! на Р. Пет., Мая Манолова, психо д-р Гълъбова, Георги
Коментари Харесай

НАПРЕЖЕНИЕТО РАСТЕ: Левицата! издига конкуренция на Терзиев и Лилков

Левицата! на Р. Пет., Мая Манолова, психо доктор Гълъбова, Георги Кадиев и компания, се кани да издигне собствен претендент за кмет на София като конкуренция на до момента оповестените - Васил Терзиев от ПП-ДБ-Спаси София съюза, и самостоятелния (но член на ДСБ - б.р.) проф. Вили Лилков.

" София има потребност от мощен ляв претендент! Време е да покажем на столичани, че митингите от 2020 година не са забравени макар държавното управление на омертата на ППДБ-ГЕРБ-ДПС. Време е за претендент, който не е комфортен на Борисов и на ГЕРБ. Защото виждаме двамата претенденти на десницата:

Васил Терзиев, който и дума не споделя за 18-годишното ръководство на ГЕРБ в Столична община и който макар че през 2019 година е бил спряган за претендент на Българска социалистическа партия, от този момент не е застанал зад нито една идея за града;

Вили Лилков, който през 2019 година обществено поддържа Фандъкова за локалните избори и който гласоподава дружно с ГЕРБ в Общинския съвет.

Утре от Изправи се България ще предложим на съдружния съвет на ЛЕВИЦАТА! своето предложение за претендент за кмет на София. Човек, който е лице на митингите, който е заставал зад голям брой дела за града, който се е изправял против олигарсите и модела на ГЕРБ. Човек, който за разлика от Терзиев не се срами от рода си и който за разлика от Лилков в никакъв случай не е обслужвал ГЕРБ ", дават обещание от групировката на Манолова. Самата тя бе претендент за поста на предишните избори и стигна до балотаж с актуалната кметица Йорданка Фандъкова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР