Левицата готви всеобхватни мерки за борба с демографската кризаДа се

...
Левицата готви всеобхватни мерки за борба с демографската кризаДа се
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Младите все по-често припознават БСП за свой съюзник и партньор

Левицата готви всеобхватни ограничения за битка с демографската рецесия
„ Да се грижиш за родителите си не е уязвимост и отживялост, а индикация за положително образование и обичаи във образуването и отдаването на респект и почитание към достойния живот на тези, които са построили страната ни. По никакъв метод не считам, че грижата за най-възрастните българи по какъвто и да е метод пречи да бъдат разпознати и решавани проблемите на младежите в страната. И нашата политика го потвърждава – както в свършеното през последните 7 месеца, по този начин и в програмата ни за 48-ото Народно заседание “, безапелационен е лидерът на листата на “БСП за България “ във Варна Борислав Гуцанов.

Той акцентира, че повече от 1/3 от претендентите за народни представители на социалистите са млади, образовани хора. В последния управнически мандат Българска социалистическа партия предложи и съумя да наложи като решения безплатните детски градини и облекченото подоходно облагане на младите фамилии, в чиито бюджети месечно към този момент остават по над 100 лв., с помощта на подхванатите от левицата обществени стъпки.

В идващия парламент коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ е подготвена с ограниченията за нулев налог върху приходите от трудови действия на българите до 26-годишна възраст. Социалистите имат стабилен пакет за противопоставяне на демографската рецесия. Те възнамеряват еднократната помощ при раждане на първо дете да бъде 500 лева, при второ – 1000 лева, при трето – 1500 лева, а за всяко последващо – по 200 лева Еднократното заплащане за раждане на дете за майките-студентки да скочи от 2800 лева на 6500 лева Държавата да покрива всички процедури за двойките с репродуктивни проблеми, възнамерява още „ Българска социалистическа партия за България “.

За всички възпитаници от 1 до 4 клас родителите да получават еднократна помощ от 350 лева преди началото на всяка нова образователна година. Учебниците от 1 до 12 клас ще са безвъзмездни за всички възпитаници, както и медикаментите за децата до 14-годишна възраст е планувано в програмата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР