Левицата е разделена, скарана и ще имаме много по-малко депутати,

...
Левицата е разделена, скарана и ще имаме много по-малко депутати,
Коментари Харесай

Станишев призова за обединение между БСП, „Левицата“ и други леви партии на евровота, иначе - ще бъдат бити поотделно

Левицата е разграничена, скарана и ще имаме доста по-малко депутати, в случай че остане по този начин. Единственият излаз е обединяване сред Българска социалистическа партия, „ Левицата “ и други леви партии. Ако не създадат обща листа, ще бъдат бити поотделно “, съобщи в предаването „ 120 минути “ на бТВ водачът на Българска социалистическа партия и на ПЕС и евродепутат от Прогресивния алианс на социалистите и демократите Сергей Станишев.

„ Призовавам за обединяване. Само обединени можем да реализираме положително посланичество на европейските избори “, моли той.

„ Това, което виждаме в Българска социалистическа партия за жалост е, че управлението на Българска социалистическа партия със самоупоение и с някакъв екстаз работи за самоунищожаването на Българска социалистическа партия, със самоубийството на Българска социалистическа партия “, изясни той.

Той даде и образци: „ Кметът на Перник Станислав Владимиров бе избран отново с 80% резултат бе отстранен от Българска социалистическа партия и издигна собствен претендент, който получи 3%. Европейското равнище. От години се води неогласена война с партията на Европейските социалисти. Делегацията на Българска социалистическа партия е оповестена за зложелател. Нинова ни разгласи за послушковци, които гласоподават каквото ни каже Европа. Съветниците на Българска социалистическа партия в Столична община са оповестени за „ личност нон грата “, свалено е политическото доверие и предстоят санкции “, сподели Станишев.

„ Но не на нейния офис е залепен „ кървясъл “ плакат с облика на Путин, поради отношението ни към войната в Украйна “, означи Станишев във връзка упреците на Нинова.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР