Леви Рутс направо каза на Екин-Су Кюлджулоглу да бъде новият

...
Леви Рутс направо каза на Екин-Су Кюлджулоглу да бъде новият
Коментари Харесай

Леви Рутс от Биг Брадър на знаменитост се зарича да се свърже с „липсващия“ Екин-Су, тъй като той предлага откровен съвет

Леви Рутс напряко сподели на Екин-Су Кюлджулоглу да бъде „ новият ти “ и да стане „ по-добър човек “ ' - защото не наподобява, че остарялата й работи.

65-годишният мъж получи обувката в петък вечерта дружно със звездата от Love Island и той сподели, че ще се свърже с нея, откакто прахът към изгонването им се слегне. Леви към този момент й предложи някои препоръки, откакто тя остана шокирана от реакцията на публиката след излизането й от Celebrity Big Brother.

Леви, който изцяло чака артистът Брадли Ричъс да бъде коронясан за победител в петък, споделя, че се е отнасял към Телевизионна риалити звезда като щерка, тъй че би трябвало, ще се оправи с по-бащинско управление, защото престоят им в известната къща завърши. Той ще се свърже през идващите седмици, само че други се бориха да я заловен, откакто Екин-Су не се появи за плануваното си присъединяване в Лорейн тази заран.

Колегата й споделя, че ще го направи бъде във връзка и сподели: „ Не съм приказвал с Екин-Су, откогато съм излязъл от къща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР