ЛЕВЕРКУЗЕН, Германия (AP) — Пътят, водещ до стадиона на Байер

...
ЛЕВЕРКУЗЕН, Германия (AP) — Пътят, водещ до стадиона на Байер
Коментари Харесай

Носителят на титлата Шаби Алонсо се радва на специален момент като треньор на Леверкузен и гледа към бъдещето

ЛЕВЕРКУЗЕН, Германия (AP) — Пътят, водещ до стадиона на Байер Леверкузен, има ново име. Това е авеню Шаби Алонсо, най-малко за почитателите.

Тук те се подредиха по пътя, с цел да поздравят най-търсения треньор в международния футбол и неговия тим в рейса им преди триумфалното 5-0 провалянето на Вердер Бремен в неделя, което подпечата първата купа на Леверкузен в Бундеслигата.

„ Пътят до стадиона беше необикновен. Можете да почувствате, че почитателите бяха изцяло подготвени, изцяло уверени, че ще го създадем “, сподели Алонсо.

След като мина през тълпата, празнуваща по този начин, като че ли Леверкузен към този момент е спечелил, задачата на Алонсо беше да овладее страстите на своя тим. „ Говорихме в съблекалнята, че би трябвало да трансформираме тази сила в позитивна сила. “

Преименуването не е публично – към момента не, по този начин или другояче. Засега това е единствено въпрос на стикер на почитател върху табелата на това, което към момента е публично Bismarckstrasse. Но в случай че Алонсо успее да приключи сезона с Купата на Германи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР