Левът е признат, че е конвертируем и стабилен. Това е

...
Левът е признат, че е конвертируем и стабилен. Това е
Коментари Харесай

Красимир Ангарски: Много закъсняваме за чакалнята на Еврозоната, но по-добре късно, отколкото никога

Левът е приет, че е конвертируем и постоянен. Това е ясна оценка, че ни имат доверие. Това съобщи финансистът и министър без портфейл на икономическата политика в служебното държавно управление на Стефан Софиянски  Стефан Софиянски Стефан е наследник на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра през 1997 година Красимир Ангарски в предаването "Офанзива " по Канал 3.

"Много закъсняваме за чакалнята на Еврозоната, само че по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Ще спечелим, че част от резултатите на еврото може да покрият загубите от рецесията ", предвижда той.

Атлантическият клуб предлага обща тактика на Европейски Съюз "Здравен Щит Европа "

"Имаше опция още по-рано да влезем и в банковия съюз. Ако не бяхме в Европейски Съюз нямаше да има такава суапова договорка. Получава се и непоклатимост на банковата система. В чакалнята банките ще бъдат надзиравани от ЕЦБ. Затова и мнозина от банковия бранш не показват възторг да влизаме ", изясни той.

"20 години сме в чакалнята, всичко е оценено и забелязано ", уточни Ангарски. "Грантовете може би ще съберат разликата от безлихвените заеми. Ще се намират пари, огромната част от тях ще идват в нереформирани браншове ", предвижда той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР