Лев Инс“ АД ще бъде единствената застрахователна компания, която ще

...
Лев Инс“ АД ще бъде единствената застрахователна компания, която ще
Коментари Харесай

„Лев Инс“ АД представя комплексни застрахователни решения за българските земеделци на БАТА АГРО

„ Лев Инс “ АД ще бъде единствената застрахователна компания, която ще вземе присъединяване в петнадесетото издание на интернационалното профилирано ревю БАТА АГРО. От 15-ти до 19-ти май на Летище Стара Загора водачът в застрахователния бранш ще показа своите сложни решения за българските земеделци. Те обезпечават всеки съставен елемент от стопанството, по отношение на самостоятелните потребности на фермерите - застраховка на машини, селскостопански застраховки, имуществени застраховки на оранжерии, хранилища, административни, индустриални и помощни здания, кибер застраховки и цифровизирани системи за ръководство на производството.


Посетителите на ревюто ще имат опцията да получат лични съвещания за цялостното застрахователно поръчителство на своя бизнес от специалист с повече от 15 години опит в областта на земеделието – началник на направление „ Селскостопанско обезпечаване “ на ЗК,,Лев Инс “ АД - инж. агр. Юксел Касаб.

БАТА Агро се провежда от Българската асоциация на търговците на агротехника и ще показа 197 компании от България, Европа, Китай, Индия и Аржентина на повече от 34 000 кв.м. чиста изложбена повърхност. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР