Летовниците са изключително притеснени“ от въздействието на планираните индустриални действия

...
Летовниците са изключително притеснени“ от въздействието на планираните индустриални действия
Коментари Харесай

Туристите са „наистина притеснени“, тъй като Aer Lingus пилотира да започне „безсрочни“ индустриални действия

Летовниците са „ извънредно обезпокоени “ от въздействието на плануваните индустриални дейности от водачите на Aer Lingus, сподели туристически сътрудник.

Пилотите на Aer Lingus са изпратили уведомление до самолетната компания, че имат намерение да стартират работа за „ несигурно време “, която да се ръководи от идната седмица.

Известието е връчено във вторник следобяд и осведоми Aer Lingus че работата на водачите за установяване на статуса ще стартира на 26 юни от среднощ и ще продължи „ безпределно “. това лято са „ в действителност, в действителност обезпокоени “.

„ Те не могат да чакат празниците си в този момент, тъй като не знаят дали ще могат да отидат или не “, сподели госпожа Дън пред Morning Ireland на RTÉ.

„ Те са изправени пред огромни закъснения, евентуално отменяне, вероятно финансови наказания, тъй като в случай че са резервирали своя полет или настаняване настрана, те може да изгубят това, в случай че полетът им бъде анулиран и те могат да не стигат там, където би трябвало. Така че в действителност не е страховит и не е страховит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР