Летовниците рискуват да загубят пари на летището това лято, ако

...
Летовниците рискуват да загубят пари на летището това лято, ако
Коментари Харесай

Защо пътниците на Jet2, TUI, Easyjet и Ryanair не трябва да летят, докато не прочетат тези нови правила

Летовниците рискуват да изгубят пари на летището това лято, в случай че не съблюдават строги правила, прилагани от компании като British Airways, TUI, Jet2, Ryanair, Easyjet и други Тъй като всички самолетни компании в Обединеното кралство имат разнообразни правила за регистриран багаж и ръчен багаж, някои пасажери могат да рискуват спомагателни такси, когато дойдат за регистрация, просто като дойдат с неверен размер куфар.

Тъй като някои превозвачи таксуват до £65 за всеки куфар, който би трябвало да отиде в багажното поделение, появяването с куфар в кабината, който е даже на няколко сантиметра отвън наредбите, може да бъде пагубен удар за началото на вашият празник. Популярната ваканционна компания TUI вкара нови правила за летовниците, които описахме по-долу.

Не ви хващат това лято - проверете билета си, преди да тръгнете. За да предотвратим това да се случи, ние съставихме лист с всички ограничения, които би трябвало да знаете, дружно с подобаващи куфари и чанти, които можете да закуп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР