Летовници на борда на полет на Jet2 се развеселиха, след

...
Летовници на борда на полет на Jet2 се развеселиха, след
Коментари Харесай

Пътниците на Jet2 ликуват, докато „изпаряващият и разрушителен“ пътник е изваден от полет на Тенерифе

Летовници на борда на полет на Jet2 се развеселиха, откакто пийнал пасажер беше изпъден от самолета за разрушително и „ заплашително “ държание, беше обявено.

Полетът, който излетя от летището в Единбург, беше заставен да направи отклоняване към Португалия, откакто „ изцяло пропиляният ” пасажер стартира да пие. Шокираният личен състав на самолетната компания се опита да се изправи против мъжа, откакто той стартира да се препъва по пътеката на самолета, който пътуваше за Тенерифе. На фрагменти, публикувани онлайн, мъжът може да бъде забелязан облечен напълно в черно с презрамка на чантата на гърдите си, до момента в който предизвиква безпорядък по време на полета. По-късно в клипа може да се види по какъв начин португалски публични лица го ескортират от самолета, до момента в който пасажерите скандират „ Cheerio “ в петък.

Един свидетел сподели, че мъжът се „ държеше като демон “ и „ изпаряваше незабавно щом излетяхме “. Друг добави: " По-късно той се препъваше по пътеката. Изглеждаше изцяло отпаднал. " Друг пасажер от полета разяснява: „ Какв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР