Летният трансферен прозорец във Висшата лига на Англия най-накрая е

...
Летният трансферен прозорец във Висшата лига на Англия най-накрая е
Коментари Харесай

Големите печеливши и губещи след летните трансфери във Висшата лига

Летният трансферен прозорец във Висшата лига на Англия най-сетне е затворен. Измина лято на огромни бизнес покупко-продажби и прехвърляния, като някои бяха положителни, а други не чак толкоз. Сключиха са някои в действителност страхотни контракти, само че имаше и провали. Тук ще напишем кои тимове се снабдиха с отлични попълнения, и кои останаха разочаровани от покупките си. Няма обаче да не Ви губим времето, а да минем към тази гореща тематика, която вълнува футболните ентусиасти.

Манчестър Юнайтед - огромният печеливш

Не можем да не признаем, че „ алените дяволи “ реализираха в действителност отлични прехвърляния. Те взеха феноменалния Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд, в който бяха вперени погледите на редица клубове. Този футболист несъмнено заслужава парите си, защото има голям опит във вкарването на голове и даването на страхотни асистенции.

И, в случай че това не е задоволително, ще споменем и завръщането на Кристиано Роналдо, който може да сътвори проблем на всеки един вратар. На фона на написаното, няма подозрение, че Ман. Юнайтед направи положителни прехвърляния. Разбира се, остава да забележим, по какъв начин новите играчи ще повлияят на възхода на клуба. От тях се чака да дадат максимума от опциите си.

Манчестър Сити претърпяха разочарования

И, до момента в който алената половина на град Манчестър празнуваше, сините им съперница се провалиха с трансферната си политика. До последно бяха тиражирани слуховете, че Роналдо ще избра Сити, само че диалозите се провалиха. В този ред на мисли Кристиано дебаркира на „ Олд Трафорд “, и ще радва ентусиастите на градския противник. Сити пък не съумяха да убедят и с другите си покупки, да не приказваме, че изпуснаха състезател като Серхио Агуеро.

Челси Лондон с положителни покупки през лятото

Лондончани няма по какъв начин да съжаляват за трансферната си политика, тъй като си върнаха невероятния Ромелу Лукаку, който се подвизаваше в Интер Милано. В същото време към тима се причисли и брилянтният Саул Нигес от Атлетико Мадрид. Халфът е един от най-хубавите в Европа и сигурно ще укрепи главния състав на „ сините “, които към този момент изпитват удовлетворение, че го откраднаха от съперниците си. В момента от Челси имат мощен отбор, и ще се борят за положително показване в шампионата, както и ще хранят очаквания за евро шампионатите.

Ако сте почитатели на Челси можете да разгледате другите, където да дадете прогнозите си за завършека на мачовете на синия отбор и вероятно да изкарате пари от това свое занимание. Наистина има доста основателни аргументи да очаквате положителни игри от тима.

Арсенал с пропуски в прехвърлянията

Арсенал трябваше да осъществя дейни прехвърляния, които да запълнят дупките в туна, с качествени допълнения, с чиято помощ тимът да върви напред и нагоре. Не е загадка, че „ артилеристите “ изхарчиха 147.5 млн. паунда, само че по този начин и не убедиха почитателите си, че са създали положителни покупки. И, по какъв начин да е другояче, откакто взеха неуверения бранител Бен Уайт, който изобщо не може да покрие условията за високо качество. Да, той бе най-скъпият трансфер, само че пък би трябвало да си помислите, дали в действителност ще помогне на клуба си.

Имаше и едно завръщане, а точно това на Мартин Йодегаард от Реал Мадрид в Арсенал. Тук обаче също може да се спори за смисъла на прехвърлянето, тъй като на позицията на този състезател си има отличен титуляр в лицето на Емил Смит Роу, а можеше да се потърси опция на други дупки, които би трябвало да бъдат запълнени в нахлуване, отбрана и други основни точки.

В резюме

Така видяхме ние сполучливите и провалени прехвърляния във Висшата лига на Англия. Не желаеме да се постановяваме с мнението си, само че то е основано на съжденията на почитателите, тъй че можем да го считаме за меродавно. А в този момент Ви желаем всичко най-хубаво и очаквайте още забавни публикации.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР