Летният сезон стартира след броени дни и вероятно вече всички

...
Летният сезон стартира след броени дни и вероятно вече всички
Коментари Харесай

Какво не можеш да забравиш, когато отиваш на почивка?

Летният сезон започва след броени дни и евентуално към този момент всички сте възнамерявали месечния си отпуск и сте резервирали своята отмора на море или планина. Когато става дума за обмисляне на пътувания, има два типа хора - тези, които следват прецизен лист с багаж, и смелчагите, които пълнят куфара в последния миг с каквото им видят очите. Независимо от кой вид сте вие, вижте нашата селекция от неща, които никога не би трябвало да забравяте, тръгвайки на отмора.

Колко чифта обувки ни трябват за една седмица?

Ако отивате на море, надали ще имате огромна потребност от обувки въобще - пясъкът и вълните ви чакат, нали по този начин? Е, евентуално ще сте си приготвили чифт плажни чехли, само че сигурни ли сте, че те ще ви бъдат задоволителни? Разбира се, когато сме на отмора за към седмица, не е належащо да носим със себе си цялата си сбирка обувки, а и от време на време това на процедура е непостижима задача - знаем какъв брой чифта имате, не се крийте. Въпреки това е добре да бъдем готови за всевъзможни мотиви и обстановки и с изключение на наложителните за плажа чехли, да си вземем и най-малко един чифт комфортни за вечерни разходки. Планирате ли да съчетаете отпуска си и с туризъм, уверете се, че не тръгвате и без комфортни сникъри за по-дълги пешеходни дистанции.

Пазите ли се задоволително от слънцето?

Често бързаме да приберем в козметичната си чанта всички гримове, само че забравяме нещо доста значимо - слънцезащитата. Летният безоблачен тен може да наподобява доста секси, само че не би трябвало да го придобиваме на цената на здравето си - лосионите със слънцезащитен фактор няма да ви попречат да почернеете, просто ще защитят кожата ви от изгаряния, по тази причина не си ги спестявайте и не забравяйте да подновявате пластовете на няколко часа. Това, което важи за тялото, важи и за лицето - в случай че доста държите на грима си и това ви стопира от нанасяне на слънцезащита, изберете такава във разновидността на транспарантен спрей, само че никога не я пропускайте изцяло.

Това, което забравяме даже по-често от слънцезащитните лосиони, този път несъзнателно, са продуктите за след излагане на слънце. Освен, че успокояват уплашената от директно излагане на слънчеви лъчи кожа, тъкмо те способстват за опазване на по този начин бленуваното почерняване, по тази причина в случай че желаете да съхраните тена си оптимално дълго и по здравословен метод, се заредете с грижа за след плаж.

Почивка или празненство?

Нека не одобряваме лятната отмора като отмора безусловно - без значение дали на море или планина, евентуално ще има най-малко една вечер, в която с тайфата ще решите да посетите някой от локалните клубове и е добре да сте си взели най-малко една празненство рокля. Сигурни сме също, че не желаете да се появявате в бара с плажните си чехли или туристическите си обувки. Ето за какво ви съветваме да приберете в багажа си чифт с цел да сте готови за такива изненадващи специфични мотиви.

Говорейки за изненадващи обстановки, няма по какъв начин да не споменем и риска от ненадейно утежняване на времето. Всички желаеме да ни е слънчево през целия престой, само че метеорологичните условия могат да бъдат непредсказуеми, по тази причина и предлагаме сред банските и късите панталонки в куфара да сгънете също лека връхна дреха и чифт дълги дънки. Не е неприятна концепция да си подготвите и дъждобран или чадър.

И най-дългоочакваната отмора може да се съсипе дефинитивно за един момент, в случай че забравим нещо дребно, само че основно за престоя си, било то обувки, обичания си артикул за тяло или зарядното на телефона. За да си гарантирате спокоен и прелестен отпуск, не бързайте с приготвянето на багажа и за най-сигурно следвайте авансово направен лист. Желаем ви слънчево лято, изпълнено единствено с приятни мемоари, за които след това не забравяйте да ни споделите!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР