Летният сезон е време за безкрайни слънчеви дни, вкус на

...
Летният сезон е време за безкрайни слънчеви дни, вкус на
Коментари Харесай

Топ 3 ресторанта на Морска гара, които трябва да посетите през лятото

Летният сезон е време за безкрайни слънчеви дни, усет на солена вода и вечери изпълнени с вълнуващи прекарвания. Ако морето и вкусната храна са ви уязвимост, то Морска гара във Варна е съвършеното място за вас през летните месеци.

Нека разгледаме някои от най-хубавите заведения за хранене, намиращи се там, които дават обещание освен вкусна храна, само че и неповторимо прекарване в атмосферата на поднесения бриз.

Защо Морска гара е толкоз привлекателна през лятото във Варна?

Това е идеалната лятна дестинация освен поради прелестната панорама към морето, само че и поради разнообразието от заведения за хранене, предлагащи изискани блюда за всеки усет. Независимо дали желаете да се насладите на бърз обяд, или да проведете сантиментална вечеря при залез слънце, там ще откриете заведение, което да отговори на вашите стремежи и усети.

Освен това, настроението и ситуацията, в който и да е, са несравними. А със своите ярки светлини, жива музика и вълшебството на лятото, незабавно притегля туристите и локалните поданици на Варна.

Кои са 3-те ресторанта, които би трябвало да пробвате?Ето кои три места не трябва да пропускате:

Happy

Хепи е известна верига заведения за хранене в България, известна с многообразието си от ястия. Филиалът на Морска гара обаче предлага нещо малко по-различно - впечатляваща панорама към морето, на която може да наслаждавате, до момента в който хапвате от обичаното си ядене.

Burrata Italiana

Италиански ресторант, предлагащ и модерната класика от европейската кухня. Препоръчително е, в случай че посетите това място, да опитате неповторимите оферти в менюто от пици. За 2022 година Burrata Italiana печели премията Go Guide Awards за най-хубаво място за пица.

Captain Cook

Известен е с висококачествената си кухня, отличното обслужване и невероятната панорама. В менюто през лятото ще откриете многообразие от рибни ястия и морски блага. Атмосферата е уютна, подобаваща даже за бизнес срещи. Може да опитате и богатата селекция от виновност, които предлага Captain Cook.

Морска гара във Варна предлага голям брой благоприятни условия за извънредно кулинарно прекарване, където може да се насладите на изискани ястия в комбиниране с прелестна панорама към морето. Без значение дали предпочитате обичайните български ястия, или търсите нещо интернационално, отзивите сочат, че все ще откриете заведение, което да задоволи вашите вкусови желания.

Не забравяйте да изпробвате тези три ресторанта във Варна това лято, с цел да откриете богатото многообразие от гастрономически преживявания, които са единствено върхът на айсберга.

Информационна кампания
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР