Летният сезон е в разгара си. За мнозина това означава

...
Летният сезон е в разгара си. За мнозина това означава
Коментари Харесай

Най-прелестните плажове по света

Летният сезон е в разгара си. За мнозина това значи блажена и заслужена отмора на плажа. А къде са най-прелестните плажове по света? Отговора знаят Ашлан Костю и приятелят й Филипе. Те изследват планетата и станаха известни преди години с шоуто си „ Caribbean Pirate Treasure “.
Това са 7-те плажа-мечта
Сен Тропе, Франция


Какво по-приятно от това да пиете охладено розе, до момента в който гледате красиви лодки на кея до Френската Ривиера? За да избегнете тълпата от туристи и „ претоварването “ на гледката с мегаяхти, целесъобразно е да посетите мястото в края на лятото.
Ринкон, Пуерто Рико

Перфектни талази, идеално слънце, невероятни хора. Неслучайно тук е сниман един от сезоните на „ Карибски пирати “.
Болд Хед Айлънд, Северна Каролина


Достъпен единствено с ферибот, този остров ще ви впечатли с отсъствието на коли. Единственият превоз са голф колички, колела и краката ви.
Малибу, Калифорния


33 благи бреговата линия, Малибу има всичко! Може да се хвълите в прелестните талази или пък да събирате загар на Зума бийч. А за какво не малко разходка из локалните хълмове?
Кабо Пулмо, Мексико


Намира се на 2 часа път северно от Кабо Сан Лукас. На това място е неразрешен ловът. Създадено е, с цел да се наслаждавате на природата. Подгответе се да видите големи групи от костенурки, китове, птици, скатове и други Идеална дестинация за гмуркачи.
Тофо Бийч, Мозамбик


Това място съставлява парадайс за сърфисти. На локалния пазар ще може да си купите многообразие от пресни артикули. Вълните елементарно се улавят. Брегът е предпазен от рифова стена.
Остров Кастъуей, Фиджи

На дребния частен остров има 4-звезден хотел. Морската вода е удивително транспарантна. Вземете своя обичан човек и децата и се отправете натам.
За ваша информация филмът „ Корабокрушенецът “ е сниман на остров до Кастъуей. Заделете време да го посетите. Уилсън ще ви чака...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР