Летният сезон е открит, което означава само едно - време

...
Летният сезон е открит, което означава само едно - време
Коментари Харесай

Плажна мода 2019: Змия и леопард са хит сред банските

Летният сезон е открит, което значи единствено едно - време е за релакс край басейна. Дългоочакваната отмора край водата е още по-приятна за дамите, когато са разкрили идеалния бански костюм. Той разрешава независимост на придвижванията, комфортен е за плуване и мързелуване на слънце, приковава погледите и стои добре на фигурата ви.

Дивите скотски претекстове са неизменима хитова наклонност през последните няколко сезона. Лятото на 2019-а не е изключение. Леопард, гепард, тигър, зебра, змия са измежду животните, от които стилните колоси черпят ентусиазъм. Шарките може да ви се сторят дръзки, само че сигурно няма да сбъркате с тях. За да опитомите този тренд и на плажа, не се опасявайте от опити.

Животинските шарки се съчетават с други принтове като каре и райе, а най-смелите могат да го комбинират с ослепителен неон. Леопардовият принт ви подсигурява женствена и съблазнителна визия, която е и извънредно съвременна. За спомагателен резултат заложете на секси V-образно долнище, акцентиращо върху бедрата. Закачливите модели с скотски принт са идеални за смели девойки, които желаят да са изискан и на плажа.

Голямото завръщане

Популярните бански от две елементи с триъгълни чашки превзеха стилния свят през 2000 година Класическият им контур крие големи преимущества, което изяснява за какво моделът е настоящ и това лято. Банските с триъгълни чашки подхождат на всеки вид фигура. Връзките дават опция да регулирате формата и размера на банските, тъй че да се чувствате оптимално удобно. Структурираните модели, както и тези с подплънки, акцентират красиво бюста.

Освен че ще изглеждате неотразимо с подобен бански, можете да се чувствате изцяло умерено, когато плувате или излизате от водата. Разнообразието от цветове и щампи също е доста огромно. Изборът включва модели с флорални претекстове, геометрични форми, екзотични щампи, на точки, карета, с неонови цветове и други Дамите с по-малък бюст могат да се възползват от банските с набор, кормила или други украшения в горната част, които придават размер. Различните подплънки и банели също ще ви заредят със самочувствие на плажа.

Вечната класика

Няма различен модел, който да стои толкоз атрактивно и в това време стилно, колкото задачите бански. Те акцентират всяка извивка на тялото, без да са прекомерно разголени. Друг техен плюс е, че защищават по-голяма част от кожата от мощните слънчеви лъчи, а и разнообразието в дизайна е по-богато. Хитът на сезона са моделите в яркожълто - цвета на лятото, съчетани с червени сандали. Секси стоят и ексцентричните модели с една презрамка. Ако заложите на подобен модел обаче, имайте поради, че рискувате тенът ви след ваканцията да остане несъразмерен. За да привлечете погледите върху бюста, потърсете бански с връзки или различен забавен акцент на деколтето. По-пищните дами наподобяват неотразимо с цели бански и V-образно деколте, с усуквания или вид „ прегърни ме “.

Любопитна наклонност в плажната мода това лято е прибавянето на колан. Независимо дали сте предпочели цялостен бански, или модел от две елементи с висока талия, коланът подчертава по несравним метод върху женските извивки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР