Летните Олимпийски игри, които ще се проведат в Париж, наближават

...
Летните Олимпийски игри, които ще се проведат в Париж, наближават
Коментари Харесай

Олимпийски игри 2024 - защо триатлонът може да стане дуатлон

Летните Олимпийски игри, които ще се проведат в Париж, наближават и всички спортисти, които ще вземат присъединяване в тях, се приготвят, с цел да покажат най-хубавото, на което са способни.
 Nike и Олимпийски игри 2024 в Париж - за какво подлагат на критика новите олимпийски екипи на компанията
Сексистки или просто секси - какъв е казусът с новите олимпийски екипи на Nike

Компанията си навлече рецензии и обвинявания

Организаторите също са под пара, с цел да обезпечат допустимо най-хубавите условия. Понякога обаче това не е допустимо и на тези летни Олимпийски игри е изцяло допустимо да не забележим триатлон, а той да се трансформира в дуатлон.

Както добре знаем, триатлонът е извънредно сложна дисциплинираност, тъй като включва в себе си три обособени спорта - плуване, колоездене и тичане. Но частта с плуването е под въпрос на Олимпийските игри 2024.
 Снимка 661315

Тони Естанге, който е президент на организационния комитет на игрите, предизвестява, че мощните дъждове могат да покачат рисково доста равнищата на замърсяване на река Сена, където би трябвало да се организира частта с плуването.

Всичко в името на златния орден (и славата)

" Олимпийски игри - в гонене на славата " дава някои отговори

Според The Times, повече от 1 милиард евро са били вложени в опит да бъде обезпечено безвредното плуване навън в града. Но въпреки всичко провеждането на триатлонът под формата, в която го познаваме, е под въпрос. Организаторите са подготвили авариен проект за деяние, който включва отсрочване на надпреварата с до три дни. Или премахването на частта с плуването и превръщането на триатлона в дуатлон.
 Снимка 661317

Летните Олимпийски игри ще бъдат открити на 26 юли, а самостоятелните надпревари в триатлона при мъжете и дамите са планувани за 30 и 31 юли, до момента в който смесените за 5 август. Като Естанге споделя, че няма опция на река Сена, която да бъде употребена, в случай че реката бъде нечиста поради значителни дъждове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР