Летните месеци са най-кризисни за Берое. Това разкри адвокат Светослав

...
Летните месеци са най-кризисни за Берое. Това разкри адвокат Светослав
Коментари Харесай

Берое може да се окаже без дублиращ отбор

Летните месеци са най-кризисни за Берое. Това разкри юрист Светослав Миневски, ръководител на УС на Сдружението, което взе акциите на клуба.

" Те са обусловени от заварените тежки контракти от предходното бюджетиране. Предстои ни да изплатим сумите за май, а те не са по никакъв начин дребни. И колкото и да сме орязали - следва ни тежък юни. Дано не влезем във въртележка за юли и август ", разгласи той пред БНР.
 Берое прибира стабилен <a href=бонус при трансфер на Илиян Стефанов " >
Берое прибира стабилен бонус при трансфер на Илиян Стефанов

Вижте какъв брой пари ще получат заралии

" Има дребна неизясненост по отношение на директното финансиране и какви суми ще постъпят в клуба. Затова е допустимо и да няма разтърсване през юни. Но към момента не ca получени средствата, които са обещани. На този стадий Берое ще се устоя главно с дарения ", разгласи той.

Именно поради тези неясноти, Берое може да се окаже без дублиращ тим, нищо че той резервира мястото си в Трета лига. До този миг " зелените " имат единствено 8 души с контракти, само че се чака в понеделник те да набъбнат на 10. Освен това се чака Петър Хубчев да се върне от Германия, с цел да реши дефинитивно дали да бъдат предлагани контракти и на други футболисти от досегашния отбор.

" Няма по какъв начин да работим единствено с български футболисти, въпреки че и това ни се желае. Има позиции, на които не можем да намерим футболисти, такива каквито дават отговор на нашите финансови индикатори ", призна юристът и добави, че на този стадий няма оферта за Абубакар Тунгара.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР