Летните жеги още не идват, но чалгата започна да хвърля

...
Летните жеги още не идват, но чалгата започна да хвърля
Коментари Харесай

Шок за феновете: Емануела пее по сутиен, показа новите бомби

Летните жеги още не идват, само че чалгата стартира да хвърля облеклата. Изкусителната фолкпевица Емануела се появи на присъединяване в столична дискотека единствено по сутиен, писа  " България Днес ".



Изпълнителката шокира и най-верните си почитатели, откакто стъпи на сцената единствено по бял сутиен. Преди време Емануела още веднъж легна под ножа и си постави нови и надалеч по-големи силиконови гърди. Вероятно това е и повода да излезе пред аудитория толкоз разголена - да се изфука, че има един от най-хубавите бюстове в кръшни род.
 С нова визия и бюст Емануела събира погледите С нова визия и бюст Емануела събира погледите


Липсата на облекла даде опция да се види, че Емануела се е нашарила с татуировки по корема. Под полусмъкнатите й дънки се подаваха прашки, тъй че почитателите съумяха да видят цялостното бойно снаряжение на бельото й.

Междувременно на спонтанен конкурс в нощното заведение фолкпевицата беше провъзгласена за Мис Огън русокоска и даже получи лента за достойната и много рядко срещана купа. От известно време Емануела заряза тъмния цвят на косата си и стана доста ярко руса, което съвсем граничи с платинено бяло.
 Гордо постави лентата за секси русокоска Снимки: Planeta by Eleven Club Sofia Гордо постави лентата за секси русокоска

" Щом сменя цвета на косата си, евентуално е сменила и мъжа ", шушукат чалга фенове, до момента в който отпиват водка с бананов сок в сърцето на Студентски град.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР