Летните горещини със сигурност ни карат да ожадняваме повече от

...
Летните горещини със сигурност ни карат да ожадняваме повече от
Коментари Харесай

Експерти посочиха най-популярната напитка за това лято

Летните горещини сигурно ни карат да ожадняваме повече от нормалното, а в този момент специалистите предвиждат, че тази година една напитка ще бъде най-популярната в утоляването на жаждата на хората.

Според Instacart напитката номер едно на лятото на 2022 година ще бъде коктейлът в кенче, пишат от.
 ф
Надминавайки "твърдите " питиета, които превзеха всички през предишното лято, коктейлът в кен е по едно и също време пресен и комфортен.

"Прогнозираме, че тазгодишната "напитка на лятото " ще бъдат коктейлите в кен ", споделя Лауренция Романюк, специалист по трендовете на Instacart.

"Тъй като тази година летните пътувания доближават нови висоти, без значение дали хората се насочат на завършения надалеч от вкъщи или се събират в задния двор на непосредствен човек, имаме вяра, че удобството и цената ще бъдат основни фактори при вземането на решение кои питиета да закупим. "

"Броят на вариантите за коктейли в кен, се е нараснал с повече от 60% от лятото на 2020 година до лятото на 2021 година " , сподели Романюк.

Освен коктейлите в кен, специалистите предвиждат, че ще има растеж в известността на някои разнообразни типове питиета: светла лагерна бира, водка и безалкохолна бира.

Според данните на Instacart наподобява, че има наклонност в това отношение.

Изследователите открили, че въпреки по-голямата част от поколението Z към момента да не е навършила възрастта за консумация на алкохол в Америка, те решили да ги интервюират и да схванат какво харесват хората сред 21 и 25 години.

Установили, че твърдият алкохол, мохитото, малцовите питиета и текилата са най-популярни измежду тази възрастова група.

Друга изненадваща констатация е, че нараства броят на купувачите, които се интересуват от безалкохолни питиета, като да вземем за пример безалкохолни коктейли в кен.

44 % от интервюираните означават, че желаят да пият питиета без последствията от махмурлука.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР