Летни варианти на шалчета с логото на Европейска столица на

...
Летни варианти на шалчета с логото на Европейска столица на
Коментари Харесай

Пускат летни шалчета с логото на Пловдив 2019

Летни разновидности на шалчета с логото на Европейска столица на културата ще се продават в Туристическите центрове, откакто Общинският институт " Старинен Пловдив " организира процедурата за социална поръчка и избере кой да създаде стоката. Поларените шалчета свършиха, както и одеялцата. За лятото одеяла няма да се шият, а единствено шалчета, споделиха от Община Пловдив. Цената ще им е до 15 лв. за численост.

Зам.-кметът по просвета инж. Александър Държиков регистрира през вчерашния ден рекордни визити в музеите и в Стария град по време на двудневното разкриване на Пловдив - 2019, каквито нямало и при безвъзмезден вход в Нощта на музеите и галерии. Посетителите в събота и неделя са над 10 000, а приходите са над 12 000. Всички обекти са пускали гратис избрани категории жители, посочи Държиков.

Най-много гости са регистрирани в Природонаучния музей - 2567 и настрана 3000 деца и възпитаници, които влизаха гратис. Приходите от билетите са 7672 лв.. " Музейко " са гледали в неделя 800 души, без да се броят децата. В Етнографския музей са продадени 300 билета. В Археологическия музей, който беше затворен в неделя на 13 януари, са влезнали 250 гости. В Стария град всички общински къщи се употребили с подобен интерес, какъвто не е имало, а приходите са към 1500 лв., като доста от обектите са работили гратис, в това число и Балабановата къща, изброи Държиков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР