Летия сезон е почти на прага! Много българи започват да

...
Летия сезон е почти на прага! Много българи започват да
Коментари Харесай

Нашенци се юрнаха към Гърция! Как се преминава през ГКПП Кулата

Летия сезон е съвсем на прага! Много българи стартират да се ориентират за плажуване в Южната ни съседка Гърция. Още от в този момент доста хора се интересуват и за трафика по пътищата и изискванията за прекосяване през границите.

„ Преминаване на границата в посока Гърция на 21 май, събота! Моля за настояща пътна информация!, “ написа жена в мрежата.

Според пътуващи на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата-Промахон рано сутринта е имало опашка от коли, а прекосяването се реализира за почти 30-40 минути.

Три гишета са отворени, Някои споделиха, че част от водачите са избрали да минават през лентата за камиони, което е довело до изнервяне на чакащите.

Припомняме, че поради митинг на Вътрешна македонска революционна организация беше блокирано придвижването по Кресненското дефиле.

„ Има митинг, блокиран е пътя по автомагистралата, само че се върнахме и минахме през Микрево и от там отново се включихме в автомагистралата. Само на границата се чака 20 минути, “ написа друга жена.

„ Преди малко, избрана политическа партия е затворила пътя към Гърция, в региона на Кресненско дефиле.

Внимавайте!

Канят се да пътуват с 10 км в час, съвсем без отдалеченост сред колите, посока Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата.

Към момента, са към 30 коли, “ предизвести водач.

GlasNews.bg приканва водачите да се движат рационално!

Очаквайте детайлности!



Снимки: Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР