Летисия Испанска е една от най-красивите и популярни жени в

...
Летисия Испанска е една от най-красивите и популярни жени в
Коментари Харесай

Развод, мании и контрол: Тайните на Летисия Испанска, които тя крие от всички (Разкрития)

Летисия Испанска е една от най-красивите и известни дами в света. Подобно на Кейт Мидълтън, Мери Датска и Шарлийн Монакска, тя е измежду водещите европейски кралски особи, чиито дейности се наблюдават на всяка крачка. Зад блестящия облик на красива и съвременна кралица, обаче се крие жена, която пази грижливо тайните си, някои от които не се изключително приятни.

 

Въпреки че кралското семейство деликатно следи всичко, което е обвързвано с тях, с цел да поддържат облика на идеалната фамилия, Летисия надалеч не е тази уверена и спокойна жена, която се появява пред камерите. Кралицата има дълбоки подозрения за външния си тип, захласната е от манията да управлява безусловно всичко към себе си и има обсесия за непорочност. До толкоз, че даже дезинфекцира слушалките на телефоните си след всяко позвъняване. 

 

Кралицата, която е родена в оскъдно семейство, бива принудена от дете да се бори за бъдещето си. Така да вземем за пример, с цел да си заплаща магистърската степен в Мексико, тя популяризира цигари и се наема като продавачка на билети в социална постройка. Малцина помнят, че преди да се омъжи за Фелипе, младата журналистка и тв водеща имаше връзка с 9 години по-възрастен от нея мъж. На 16 години тя се влюбва в учителя си Алонсо Гереро. Двамата претърпяват 10 годишен романс, преди да се оженят, само че бракът им устоя единствено една. Разводът на Летисия е и една от аргументите годежът й с Фелипе да провокира скандал. Разведена жена от простолюдието се венчава за правоприемник на Бурбоните. Нечувано! Но принцът се постанова и бракът е подписан.

 

 

Към днешна дата кралицата е извънредно загрижена за външния си тип, отдадена на фамилията и се пробва да не обявява обстоятелството, че е агностик. В католическа Испания, където кралицата споделя, че религията не я интересува, това си е много смущаващо. Тя даже не се съгласява децата й да се снимат в катедрали и църкви, защото желае да бъдат възприемани като всемирски персони.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР