Летищният техник Раил Хасанов, на 22 години от Русия, разказа

...
Летищният техник Раил Хасанов, на 22 години от Русия, разказа
Коментари Харесай

Млад мъж оцеля след сблъсък със 78-тонен самолет СНИМКИ

Летищният механик Раил Хасанов, на 22 години от Русия, описа за случай, който го остави с пострадвания, изменящи живота му. Момчето било в медикаментозна кома 5 дни. 

Мъжът разказа по какъв начин е почувствал, че „ кокалите му се пръсват “, когато е бил ударен от 78-тонен аероплан Airbus A320, пише Daily Star.

Техникът Раил Хасанов подготвял аероплан на Уралските авиолинии за политане, когато той се раздвижил и смазал десния му крайник. Той останал в цялостно схващане в продължение на седем минути, до момента в който тежестта на големия аероплан го прикова към земята. Рейл някак оцелява и е откаран по неотложност в болничното заведение, където е подложен в медикаментозна кома. Наложило се част от крайници да бъде ампутиран.

„ Огромно колело мина през крайници ми и спря. Първите няколко секунди си помислих, че е призрачен сън, само че не можах да се събудя. Първоначално не почувствах болежка от шока, само че по-късно почувствах като че ли костите ми се пръснаха. Бях в цялостно схващане. „ Седем минути лежах под самолета. Заради загубата на кръв бях доста жаден в колата за спешна помощ и по-късно изгубих схващане “, сподели той.
 Човек беше блъснат от аероплан, 78-тонен аероплан блъсна човек, аероплан блъсна човек, служащ на летището Колесникът на самолета е минал през крайници на техника Снимка: Daily Star
Ужасяващи фрагменти от камери за видеонаблюдение, снимани на летище Колцово в Русия, демонстрират по какъв начин колесникът на самолета минава през крайници на механик. Той сподели, че се е събудил в интензивното пет дни по-късно.

" Когато се разсъниха, се огледах и разбрах, че това не наподобява на парадайс. Видях, че съм в реанимация, а майка ми лежи до леглото ми. Нямах никаква суматоха. Знаех, до момента в който бях към момента под самолета, че краката ми нямат късмет, само че бях жив, общувах, говорех “, сподели той.

По-късно проверяващите схванаха, че водачът на Airbus A320 не е изчакал да се отдалечи, преди да рулира. Той беше упрекнат в пострадване и изиска да заплати на жертвата 16 000 лири стерлинги като обезщетение като част от предсъдебно съглашение.

Рейл към момента е чиновник на Ural Airlines и чака да се върне на работа незабавно щом получи протеза на крайници.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР