Летище Пловдив разработва собствена платформа за реклама, която ще бъде

...
Летище Пловдив разработва собствена платформа за реклама, която ще бъде
Коментари Харесай

Летище Пловдив разработва собствена платформа за реклама

Летище " Пловдив " създава лична платформа за реклама, която ще бъде интегрирана с ирландския авиопревозвач " Райън Еър “, заяви за Plovdiv24.bg , ръководител на съвета на шефовете на " Летище Пловдив “. Платформата ще интегрира и уеб сайтове на общините, които са част от Фонда за развиване на летище " Пловдив ". Рекламната платформа е създадена от огромна софтуерна компания у нас.

На платформата ще може да се поръчва всичко, което се предлага на територията на летището и на територията на самите общини - стопански и културно-исторически институции и благоприятни условия за туризъм с изключение на във Пловдив и в съответните общини от Фонда.

Летището и общините ще могат да се промотират и на територията на цяла Европа, посредством консолидираното с " Райън Еър “. Целта е привличането на нови самолетни компании и задгранични туристи.

напомни, че Фондът за развиване на летище " Пловдив " има ново управление от тази година и в управителния съвет към този момент са кметът на Пловдив, кметът на община " Родопи " и кметът на Чепеларе Боран Хаджиев. В момента във Фонда членуват 8 общини.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР