Летище Мюнхен ще има активна роля и ангажираност с проекта

...
Летище Мюнхен ще има активна роля и ангажираност с проекта
Коментари Харесай

Екипи от летище Мюнхен ще помагат в управлението на аерогарата в София

Летище Мюнхен ще има дейна роля и ангажираност с плана за развиване на летище София. Това стана ясно по време на срещата на вицепремиера и министър на превоза и известията Христо Алексиев с президента и изпълнителен шеф на летище Мюнхен Йост Ламерс, както и с изпълнителния шеф на летище София Хесус Кабайеро.

Христо Алексиев изрази незадоволство от равнището на обслужване, което се предлага на пасажерите и самолетните компании на летище София. „ СОФ Кънект “ завоюва концесията с най-хубава техническа част на офертата си, напомни той по време на срещата. " Това допуска, че би трябвало да бъдат положени повече старания и съответни дейности, които да бъдат забележими за потребителите на летищните услуги. За последните 2 години не се виждат огромни промени в това отношение. Очаквам летище Мюнхен, като участник в плана, да даде своите познания, опит и най-хубави практики за трансформацията на летище София, по този начин както е обществено оповестено “, сподели Христо Алексиев.

От мениджмънта на аерогара " София " е стихотворец ангажимент до две седмици летище Мюнхен да активизира свои експертни екипи, които да се включат интензивно в възстановяване на ръководството и предлаганите услуги на летище София. Алексиев съобщи, че е уверен в капацитета на летището и дружно с ръководения от него екип, поставя всички старания за развиването му, само че е нужен и съгласуван метод сред участниците в плана. „ Договорили сме и следва подписването на спогодби за въздушни известия със Саудитска Арабия, Азербайджан и Обединените Арабски Емирства. Това е спомагателна опция за увеличение на пасажерите “, добави вицепремиерът.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР