Летище Хановер спря пристигането и заминаването на полети, след като

...
Летище Хановер спря пристигането и заминаването на полети, след като
Коментари Харесай

Кола се вряза в летището в Хановер с опит да стигне до пистата

Летище Хановер спря идването и заминаването на полети, откакто незнайно лице в автомобил с полски номера се опита да стигне до пистата. Това заяви федералната полиция на Германия.
 
Мъжът, който е управлявал автомобила, е арестуван. Инцидентът се е случил на един от пунктовете. Колата е разрушила вратата и влезнала в летището. Шофьорът се опитал да стигне до приземяващ се аероплан. Полицията обаче съумяла да спре колата и да задържи мъжа, съобщи ТАСС.
 
in shut after car driven near runway
— Daily Star (@Daily_Star)  
Терминалите на летището, като се изключи терминал А, са отворени за пасажери и посрещачи. Колко ще продължи възбраната за идване и тръгване на полети, не е известно, показва БГНЕС.
 
Полицията към момента не може да каже дали е целенасочена офанзива или случай. Мотивите за дейностите на мъжа се проверяват. Полицията не изключва версията за психологично болен човек. В момента специалисти, експерти по експлозивите, ревизират колата.
 
Международно летище Хановер е значим авиопункт в Германия. Миналата година въздушното пристанище е обслужило към 5,87 милиона пасажери.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР